HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Temmuz 2016 Pazar Saat: 09:30

“YARDIMLAR ZAMANINDA YAPILMALI”

CHP’NİN GÜNDEMİNDE DE SEL FELAKETİ VARDI;
“YARDIMLAR ZAMANINDA YAPILMALI”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Ramazan Bayramı boyunca ilçelerde düzenlenen bayramlaşma programlarında Perşembe ve Fatsa’da yaşanan sel felaketi dolayısıyla üzüntüler ifade edildi, terör lanetlendi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Ünye İlçe Teşkilatında düzenlenen programda sel felaketi ve terör olayları değerlendirildi.

Programda ilk konuşma ise İlçe Başkanı Ali Yalçın’dan geldi. Yalçın; “Bu bayramı buruk kutluyoruz. Terör kan dökmeye can almaya devam ediyor. Analar-babalar, eşler, çocuklar boynu bükük bayrama girdiler. Nerden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyorum. Bu bağlamda acılarımız da olsa buruk da olsak Ramazan bayramınızı kutluyorum” dedi.

“YARDIMLAR ZAMANINDA YAPILMALI”

 CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, CHP olarak toplumun sorunu ve vatandaşların her türlü derdi ile yakından ilgilendiklerini ve ilgileneceklerini belirterek, “Bayramlar neşe, mutluluk ve coşku ile kutlanır ama biz maalesef coşku yaşayamadık. Perşembe’de maalesef iki vatandaşımızı selde kaybettik, üç vatandaşımız ise kayıp. Selde maruz kalan vatandaşlarımız ilgisizlikten, zamanında yapılmayan yardımlardan dolayı çok şikayetçiler. Yardımların zamanında yapılması kanaatindeyiz.

Biz CHP olarak toplumun tüm sorunu ile vatandaşın her türlü derdi ile uğraştığımızı daha önce ki dönemlerde ispatlamıştık. Bu dönemde de benzer şeyleri yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bu bizim görevimiz” diye konuştu.

 “ÜLKEMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR”

 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ise hükümeti eleştirdiği konuşmasında, “Çok tatsız bir bayram kutluyoruz. Bayramın ilk günü bir helikopter kazasında 7 canımızı kaybettik ve bayramın ilk günü böyle bir hadiseyi yaşamamız bizi çok üzdü. Ardından Perşembe ve Fatsa’nın arkalarında yaşadığımız sel felaketinde üç yurttaşımızı kaybettik. İki kayıp canımızda aranıyor. Ama burukta olsa bayramlar bizim için önemli. Kardeşlik ve barışın önemli günlerinden biri.

Bu vesile ile bu günü anlamlı kılmak lazım. Acılarımızı bir şekilde erteleyip bu günü de iyi değerlendirmemiz lazım. Bu tür günlere her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Ülkemiz gerçekten zor günlerden geçiyor. Görsel ve yazılı basın yayın organlarını okuyup izlediğimizde üzüntümüz, kaygılarımız, endişelerimiz artıyor” dedi.

Bayramlaşma Programı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın, partililer ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “YARDIMLAR, ZAMANINDA, YAPILMALI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız