HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Eylül 2016 Pazar Saat: 13:42

BAŞKAN YILMAZ, BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çankaya Köşkünde Başbakan Binali Yıldırım’la görüştü. Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ordu Büyükşehir Bele
BAŞKAN YILMAZ, BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım’la görüştü. Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz arasında gerçekleşen üçlü görüşmenin ardından, bugün de Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım, Başkan Enver Yılmaz'ı makamında kabul etti.

 

Hükümetin ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden yatırımlarının, yerel siyasetle güncel konuların konuşulduğu görüşmede Başkan Enver Yılmaz tarafından, Başbakan Binali Yıldırım'a geniş kapsamlı bilgi verildi.

 

Çankaya Köşkü Başbakanlık makamında gerçekleşen görüşmeyle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, "AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ı Çankaya Köşkü'nde yer alan Başbakanlık makamında ziyaret ettik. Sayın Başbakanımızla ülke konuları, yerel siyaset, güncel konular ve yatırımları konuştuk. Kendisine Büyükşehir Belediyemizin projelerini anlattım, Hükümet yatırımlarıyla ilgili de bilgi verdim. Kendileri, Ordu'yu ve Orduluları çok sevdiğini belirterek Ordu ilimizi yakından takip ettiğini dile getirdiler" diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Hükümete teşekkür eden Başkan Enver Yılmaz, "Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Hükümetimize ve Başbakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere, Ordu iline her zaman destek verdiler. Onlardan aldığımız güçle milletimiz için çıktığımız hizmet yolunda durmadan ilerliyoruz. Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, YILMAZ, BAŞBAKAN, İLE, GÖRÜŞTÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız