HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Eylül 2016 Çarşamba Saat: 11:20

"SOSYAL BELEDİYECİLİĞE, AKP BAMBAŞKA BİR BOYUT KAZANDIRMIŞTIR"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ’ı makamında ziyaret eden , 5. Bölge koordinatörü Mehmet Geldi, AK PARTİ Belediyeciliğin önemli bir alanına değinerek, Sosyal devlet ilkesinin gereği olarak, iktidarımız sadece muhtaçlara nakdi ve ayn
"SOSYAL BELEDİYECİLİĞE, AKP BAMBAŞKA BİR BOYUT KAZANDIRMIŞTIR"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ’ı makamında ziyaret eden , 5. Bölge koordinatörü Mehmet Geldi, AK PARTİ Belediyeciliğin önemli bir alanına değinerek, Sosyal devlet ilkesinin gereği olarak, iktidarımız sadece muhtaçlara nakdi ve ayni yardımlar yapmakla yetinmemiş, dezavantajlı kesimlerin insanca ve kendi emekleriyle yaşayabilecekleri imkân ve fırsatlar oluşturmuştur.

Dezavantajlı kesimlerin öncelikli olması anayasal güvenceye kavuşturulmuş, hayatın her alanında yaşlılar, engelliler, dul ve yetimler, kimsesizler, şehit yakınları, gaziler ve dar gelirli aileler için çok çeşitli, etkili ve yaygın destekler verilmiştir dedi.

Koordinatör Mehmet Geldi; Ünye ,Fatsa Altınordu gibi büyük İlçelerimizde AK Belediyeler yoksul ailelere gıda ve temizlik malzemesi, yakacak, ekmek yardımı yaparak sosyal belediye ilkesine yeni bir boyut kazandırdığını ifade ederek ; sosyal yardımı hem etkin, hem de insan onuruna saygılı bir şekilde yapmak için ihtiyaç sahibi ailelerin tercihleri doğrultusunda gıda, kırtasiye ve temizlik maddesi yardımlarını almalarına imkân sağlayan hizmetler veriliyor , Çamaşırhaneler kurarak, evinden uzakta üniversitede okuyan çocuklarımızın giysilerini ücretsiz yıkıyorlar.

Öğrencilerimize kaban, ayakkabı, çanta ve kırtasiye yardımları yapıyorlar .Sağlık Bakanlığı’nın başardığı büyük sağlık reformuna paralel olarak AK belediyeler, evde yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızın ayağına doktoru, hemşireyi, hasta bakıcıyı götürüyorlar. Yaşlı, yatalak, engelli, kendine bakamayan muhtaç kişilere evlerinde sağlık hizmeti veriyoruz. Hasta, yaşlı ve kimsesiz çocuklarımıza moral ziyaretleri düzenliyor, sorunlarını çözüyoruz.

Birçok şehirde yüz binlerce vatandaşımızı evlerinde ziyaret ederek, yaşadıkları ortamda sağlık ve sosyal açıdan değerlendirmeler yapıyoruz. Kimsesiz, kendi hizmetini göremeyecek derecede hasta veya yaşlı olan insanlarımıza ev temizliği ve kişisel bakım hizmeti de veriyoruz. Bunun yanı sıra psikolojik destek hizmetleri, rehberlik, refakat ve danışmanlık gibi hizmetleri de sağlıyoruz.

Bu vatandaşlarımızın kendi evlerinde kişisel bakımından ev temizliğine, çamaşırlarının yıkanması ütülenmesi ve yemek yapılmasından evdeki tamiratlarını yapmaya kadar birçok hizmetlerini görüyoruz, bunlar öyle basit şeyler değil, AK Parti'den önce bu hizmetleri kim duymuş kim işitmiş" diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız