HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Mart 2014 Cuma Saat: 12:37

TORUN: YAŞLILAR BAŞIMIZIN TACI

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun gittiği her ilçe, belde, köy ve mahallede özellikle yaşlıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.
TORUN: YAŞLILAR BAŞIMIZIN TACI

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun gittiği her ilçe, belde, köy ve mahallede özellikle yaşlıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Onların ellerini öperek hatırlarını soran Başkan Torun, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye layık olmaya çalıştığını belirterek, “Büyüklerimize sevgi ve saygıda kusur etmememiz başta Allah’ın emridir. Bizlerde kulları olarak büyüklerimizi başımızın tacı yapmak durumundayız, çünkü insanlıkta bunu emreder” dedi.

 

    Gittiği her yerde, katıldığı her programda toplumdan herkesin severek bağrına bastığı Başkan Torun, özellikle yaşlıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Başkan Torun, onların ellerini öperek hatırlarını soruyor, sağlık durumları hakkında bilgi alarak şifa ve sağlık dileklerini iletiyor. Başkan Torun, “Yaşlılarımız bizim baş tacımız. En büyük hürmeti onlar hak ediyorlar. Onlar emretsin biz yapalım. Onlar ne derse o olur. Onlar evlerimizin bereketi ” diyerek hizmetin de hürmetin de en iyisine yaşlıların layık olduğunu dile getiriyor.

 

“Büyük olmayan evde bereket olmaz”

    Göreve geldiği ilk günden bu güne geçen süre içinde yaşlıların ‘Torun’u olarak Orduluların bağrına bastığı Ordu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, Altınordu İlçesi’nde bulunan Ahmet Cemal Mağden Huzurevi sakinlerini de ziyaret ederek burada kalan yaşlıların sağlık durumu hakkında bilgi alıyor, onlarla sohbet ederek isteklerini dinliyor. Başkan Torun, tüm vatandaşların olduğu gibi yaşlıların da emrinde olduğunu söyleyerek, onların rahatı için Ordu Belediyesi’nin ne gerektiyse yaptığını belirterek, bu durumun Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de devam edeceğini söyledi.  Başkan Torun, “ Büyüklerimiz bizlerin baş tacı. Onlar, bizleri yetiştiren, bu günlere gelmemizde inatla ve sabırla emeği geçen insanlarımız. Büyük olmayan evde bereket olmaz. Büyüklerimize sevgi ve saygıda kusur etmememiz başta Allah’ın emridir. Bizlerde kulları olarak büyüklerimizi başımızın tacı yapmak durumundayız, çünkü insanlıkta bunu emreder. Onların ellerini öperek, hatırlarını sorarak hayır dualarını alıyorum. Gösterdikleri ilgi ve sevgiye layık olmaya çalışıyorum”  dedi.   

 

“Onlar emretti biz yaptık”

    Belediye Başkanı olduğu son 10 yıl boyunca devamlı vatandaşla iç içe olduklarının altını çizen Başkan Torun, bir taraftan belediye hizmetlerini özellikle yerinde görerek takip ettiğini, bir taraftan da esnaf gezileri ve kurum ziyaretleri ile kimi zaman da ilçe, belde köy ve mahalle gezileriyle buluştuğu her vatandaşın elini sevgiyle sıktığını ve onları kucakladığı vurguladı. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşla birlikte olduklarını kaydeden Torun, belediye ile vatandaşları devamlı surette bir araya getirdiklerini aktararak, “10 yıl boyunca onlar emretti, belediye olarak biz hizmet ettik” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : TORUN:, YAŞLILAR, BAŞIMIZIN, TACI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız