HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Kasım 2016 Çarşamba Saat: 08:25

YALÇIN VE ŞAHİN’E İHRAÇ YOLU

MHP’DE SULAR YENİDEN ISINDI
YALÇIN VE ŞAHİN’E İHRAÇ YOLU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin Ordu eski milletvekili Av. Rıdvan Yalçın’ı ve son seçimlerde ki Belediye Başkan adayı ile milletvekili adayı olan Onur Şahin’i partiden ihraç istemiyle disipline sevk ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili kendi sosyal medyasında açıklamada bulunan Av. Rıdvan Yalçın;

MHP’nin Ordu il teşkilatı partiden ihracımızı istemiş. Ben bu partinin iki dönem il başkanlığı bir dönem milletvekilliğini yaptım. Onur şahin teşkilat görevleri yanında Altınordu belediye başkan adayı ve son milletvekili adayımız oldu.

“İHRAÇ EDİLMEYİ KENDİME ONUR SAYACAĞIM”

İhraç edilecek olmamıza şaşırmadım. Bu güne kadar ne yazmış söylemişsem hepsinin sonuna kadar arkasındayım. Sn Meral Akşener Sn ümit Özdağ ve Sn Sinan Oğan ile birlikte ihraç edilmeyi kendime Onur sayacağım. Elime tebligat geldiğinde ihraç talebine savunma yazmayacağım.

“SAVUNMA MEŞRUTİYETİ OLAN HEYETE YAPILIR”

Çünkü savunma vicdanı olan, karar verme hürriyeti olan ,en önemlisi de hukuken ve siyaseten meşruiyeti olan bir heyete yapılır. Ben karşımda öyle bir heyet görmüyorum. Görmediğim için kongre istemiştim ve ne kadar haklı olduğumuzu her geçen gün yeniden anlıyor ve ihraç edilecek olmama değil işte buna üzülüyorum. Bilin ki zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur” ifadelerini kullandı.

“MHP, MECLİSTE MECLİS DUVARLARI İLE HDP ARASINA SIKIŞMIŞ”

Gazetemize açıklamada bulunan Onur Şahin ise; “Milliyetçi Hareket Partisi, mecliste meclis duvarları ile HDP arasına sıkışmış bir parti konumuna gelmiştir. Yaşantısı boyunca partisinden başka hiçbir partiye hizmet etmeyen ve sadece kendi partisinin bekası için mücadele eden insanları bu şekilde ihraç istemiyle disipline sevk etmek, MHP’nin menfaatine değil, aksine mecliste ki varlığını da tehlikeye sokacak bir hareket olur. Henüz bu konu hakkında şahsıma bir tebligat gelmedi. Eğer böyle bir tebligat elimize ulaşırsa, bizde o gün konuyu kamuoyu ile birlikte mutlaka değerlendiririz” dedi. (HABER ŞAFAK DELİÇAKAR)

 

Anahtar Kelimeler : YALÇIN, VE, ŞAHİN’E, İHRAÇ, YOLU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız