HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 10:56

CUMHURBAŞKANINDAN SELAM VAR

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kahvaltısına katıldı. Erdoğan, Oktay Çanak vasıtasıyla ordululara selam gönderdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki bazı ihtisas komisyonlarının AK Parti
CUMHURBAŞKANINDAN SELAM VAR

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kahvaltısına katıldı. Erdoğan, Oktay Çanak vasıtasıyla ordululara selam gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki bazı ihtisas komisyonlarının AK Partili üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Komisyonu Üyesi olarak AK Parti Ordu Milletvekili Oktay çanak’ta katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen kahvaltıya çok sayıda milletvekili katıldı. Milletvekilleriyle sohbet eden ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kahvaltının ardından tüm milletvekillerini kapıdan uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak’a sıra geldiği sırada ayaküstü sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Milletvekili Çanak ile fındık, futbol ve yerel çalışmalar hakkında ayaküstü sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordululara selamını iletti ve Ordu’da ki çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi.

Milletvekili Oktay Çanak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini sosyal medyada duyurarak, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Beştepe Külliyedeki konutunda misafiri olduk. Hasbihal ettik, Ordu'muzu konuştuk. Ordulu hemşerilerimizin selamını ilettik, selamını aldık. Samimi bir yüz, tatlı bir söz. Allah razı olsun Cumhurbaşkanım “açıklamasını yaptı. (ORDU YENİ HABER)

Anahtar Kelimeler : CUMHURBAŞKANINDAN, SELAM, VAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız