HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Aralık 2016 Salı Saat: 08:53

“TÜM ULUSUMUZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun İstanbul’daki terör saldırısına ilişkin basın açıklamasında bulundu.  Torun mesajında şu ifadelere yerdi: “ 10 Aralık 2016 tarihinde terör alçak yüzünü bir kez d
“TÜM ULUSUMUZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun İstanbul’daki terör saldırısına ilişkin basın açıklamasında bulundu.

 Torun mesajında şu ifadelere yerdi: “ 10 Aralık 2016 tarihinde terör alçak yüzünü bir kez daha göstermiş,  İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen saldırı Türk ulusunu derin bir acıya boğmuştur.  Birlikte yaşama irademizi, kardeşliğimizi ve barışımızı hedef alan bu saldırı asla amacına ulaşamayacak, ülke ve millet olarak terörün karşısındaki duruşumuzu ve kararlılığımızı bozamayacaktır. Bu hain terör saldırısını gerçekleştirenleri ve arkasındaki karanlık güçleri şiddetle lanetliyor, şehit olan polislerimize ve yurttaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar, ulusumuza başsağlığı diliyorum.

 Ulus olarak, acımız, yasımız ve teröre karşı tavrımız ortaktır. Acılarımızı yarıştırmadan,  paylaşarak yasımızı birlikte tutacağız. Bugün hepimize, başta siyaset kurumu olmak üzere demokrasinin tüm taşıyıcı unsurlarına ve bütün vatandaşlarımıza düşen en büyük görev, teröre karşı bütün gücüyle mücadele etmektir. Cumhuriyet Halk Partisi’de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da terörle mücadelede her türlü desteği sonuna kadar verecektir.

Şüphesiz bir kez daha ortaya çıkmıştır ki; iktidarın, tüm yurttaşlarımızın yaşama haklarının, huzurunun ve güvenliğinin teminat altına alınması için terörle mücadele politikasını derhal gözden geçirmesi, bir sistem değişikliği çabasından önce zaman kaybetmeden akılcı ve sürdürülebilir terörle mücadele politikası oluşturması ve hayata geçirmesi gerekmektedir.  

 Ulusumuzun insan hakları, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve adalet paydasında millet olma bilinciyle teröre karşı mücadelesinde tek vücut olacağına olan sonsuz inancımla, bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Emniyet Teşkilatımıza ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız