HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Aralık 2016 Perşembe Saat: 09:54

ÇELENK; “HEP BERABER OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ”

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk ve Başkan Yardımcıları şehrin giriş noktalarında nöbet tutan çevik kuvvet ekiplerine geçmiş olsun ve moral ziyaretinde bulundu. Ziyarete Çevik Kuvvet Şube Müdürü Uğur Kadığolu’da eşlik et
ÇELENK; “HEP BERABER OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ”

AK Parti Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk ve Başkan Yardımcıları şehrin giriş noktalarında nöbet tutan çevik kuvvet ekiplerine geçmiş olsun ve moral ziyaretinde bulundu. Ziyarete Çevik Kuvvet Şube Müdürü Uğur Kadığolu’da eşlik etti.

İl Başkanı Çelenk ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz gün gencecik evlatlarımızı Rahmeti Rahmana uğurladık. Evlatlarımız şehitlik makamındalar, Peygamberimizle komşu oldular, hepinizin başı sağ olsun, Rabbim sizleri düşmanların şerrinden korusun” dedi.

Ülkemiz içte ve dışta büyük bir terör temizliğinin içinde diyen Çelenk;  “Artık Türkiye içte ve dışta güçlü iradesi terörün tanımını değiştirerek, bilmem alfabenin hangi harfinden olursa olsun, PKK, TAK, DAEŞ, İŞİD, DHKP bilmem ne bela olursa olsun terörü kökünden kazımak, bir daha ülkenin gündemine almamak üzere topyekün bir mücadele başlatmıştır. Bu kutlu mücadelede askerimizin, Polisimizin bayrağı, vatanı ,Dini Mübin İslam için gösterdikleri kahramanlıklar, Bedir’de,Uhud’da, istiklal harbimizde gösterilen mücadele ve kahramanlıklarla aynıdır” diye konuştu.

 

Polislere seslenen Başkan Çelenk şunları söyledi; “Şehrimiz hamdolsun huzurlu bir kent, polis evlatlarımız şunu iyi bilin ki; bu kutlu mücadelede hep beraber omuz omuza yürüyeceğiz. Sizlerin her zaman yanında olacağız. Sizin üzerinize bir kül çiçeği kadar dahi ağırlık gelmesine müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, size verilmiş olan hakları kesinlikle terörle mücadelede kullanmakta çekinmeyin. Bu hakkınızı kullanın. Eğer zalime merhamet ederseniz, mazluma ihanet etmiş olursunuz. Asla zalime merhamet etmeyin, gereği neyse onu yapın. Hele hele teröristse...' (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ÇELENK;, “HEP, BERABER, OMUZ, OMUZA, YÜRÜYECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız