HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ocak 2017 Cumartesi Saat: 09:40

“ORDU BALINI DÜNYA MARKASI YAPALIM”

Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Akın Çiftçi ve Yönetim Kurulu üyeleri il Başkanı Av.Uğur Çelenk’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Başkan Yardımcıları da hazır bulundu, ORAYBİR Başkanı Akın Çifti AK PARTİ İl Başkanına hem
“ORDU BALINI DÜNYA MARKASI YAPALIM”

Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Akın Çiftçi ve Yönetim Kurulu üyeleri il Başkanı Av.Uğur Çelenk’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Başkan Yardımcıları da hazır bulundu, ORAYBİR Başkanı Akın Çifti AK PARTİ İl Başkanına hem iadeyi ziyarette bulunduk hem de arıcılarımızın sorunlarını aktardık kendilerinden tam destek aldık. Bizi makamında sıcak bir şekilde karşılayan bize koşulsuz destek sözü veren AKP İl Başkanı Av.Uğur Çelenk ‘e çok teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelenk; “ Ordu Arıcılar Birliği Başkanlığına yeni seçilen Akın Çiftçi kardeşime ve ekibine başarılar diliyorum, Akın bey arıcıların sorunları ile yakından ilgilenecek, çözümü için can hıraş çalışacağına yürekten inanıyorum diyerek, Ordu bal potansiyeli bakımından önemli bir ilimiz.

İlimiz de ki Arıcılık Enstitüsü Türkiye’de tek, Arıcılarımızın sıkıntılarını biliyorum. Sezonda İl dışına çıkan bal üreticilerimizin bazı sorunları oluyor bunu Hükümetimiz nezdinde dile getireceğim diyerek, birincisi Bal üreticilerimiz en kaliteli balı üretecekler. Arıcılık enstitümüz bu konuda zaten hazır bekliyor, ikincisi üreticiler dış pazara açılacak Arap turizminin ilimize olan ilgisi Ortadoğu pazarı için bulunmaz bir nimet, arıcı kardeşlerimin en ufak sıkıntılarında veya ihracatta yaşanan sıkıntılar olurda bize düşen bir görev olursa, seve seve sorunları aşmak için yardıma hazırız. diyen Başkan Çelenk, ORAY-BİR Başkan ve yöneticileri aracılığı ile Bal Üreticisi arkadaşlarıma diyorum ki, Ordu balı kalitesinden dolayı zaman zaman bizi üzen haberle gündeme gelmesin. Türkiye’nin en çok bal üreten illeri arasındayız siz yeter ki, kaliteli bal üretin, kaliteden asla ödün vermeyin, biz sonuna kadar sizin yanınızdayız “Ordu Balını Hep Beraber Dünya Markası Yapalım” çağrısında bulundu. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “ORDU, BALINI, DÜNYA, MARKASI, YAPALIM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız