HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Temmuz 2017 Çarşamba Saat: 08:08

“TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR UMUT DOĞMUŞTUR”

Adalet yürüyüşünün Türkiye’de hak isteyen, hukuk isteyen, demokrasi isteyen, siyasi iktidarın zalimliği karşısında ezilen herkesin elini taşın altına koyması için bir fırsat olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başk
“TÜRKİYE İÇİN YENİ BİR UMUT DOĞMUŞTUR”

Adalet yürüyüşünün Türkiye’de hak isteyen, hukuk isteyen, demokrasi isteyen, siyasi iktidarın zalimliği karşısında ezilen herkesin elini taşın altına koyması için bir fırsat olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Türkiye için yeni bir umut doğmuştur. Hak, Hukuk, Adalet isteyen, siyasi iktidarın bitmek tükenmek bilmeyen ihtiraslarından kurtulmak isteyen milyonlarca yurttaşımızın sessiz çığlıkları Adalet Yürüyüşünde en kuvvetli bir şekilde dile gelmiştir.

Siyasi iktidar geç kalmadan artık şapkasını önüne koysun düşünsün. Devkuşu gibi başını toprağın altına gömerek, Türkiye’nin içinde bulunduğu gerçeklerin üstünü kimse örtemez. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki, Türkiye’de Adalet sistemi yerini çoktan adalet-sizlik sistemine bırakmıştır. Adaletsizlik, artık herkesin gözünün içine baka baka, ta da gözünün içine sokularak yapılmaktadır. Bu yürüyüş çocukları için, ülkesinin aydınlık yarınları için, hakkı için, hukuku için, bozulan adalet terazisinin düzelmesi için, AKP ile kaybedilen bağımsızlık, özgürlük, demokrasi, itibar ne varsa yeniden kazanmak için herkesin elini taşın altına koyacağı bir fırsattır.” dedi.

Adaletsizliğin sadece hukukta, yargıda olmadığını, 15 yılın sonunda toplumsal adaletin de yerle yeksan olduğunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, “İşçi, memur, emekli enflasyonun altında ezilmeye devam ediyor. Bu ülkenin milli geliri iktidarın yandaşlarına akıyor. Rant uğruna bütün doğal kaynaklar heba ediliyor. Ne üretici emeğinin karşılığını alabiliyor, ne emekçi sömürülmekten kurtulabiliyor.

Bu ülkenin gencecik evlatları şehit düşerken, birileri bedellilerle, raporlarla askerlikten kurtulmanın yolunu arıyor. Torpili olmadığı için işe giremeyen yüzbinlerce üniversite mezunu gelecekten umutlarını kesmişse, babalar çocuklarına harçlık veremeyecek duruma düşmüşse, ayın sonunu getiremeyen milyonlar borç batağında boğuluyorsa, gazetecisi, aydını, akademisyeni, milletvekili siyasi iktidarın zalim pençesi altında özgürlüklerinden alıkonulmuşsa adaleti aramak en doğal hakkımız olmuştur.

Genel Başkanımızın başlattığı bu kutlu yürüyüş bir başlangıçtır. Mücadelemiz bu ülkede Adalet tesis edilene kadar devam edecektir.” diyen Torun, 9 Temmuz’da milyonların Adalet diye haykıracağını söyledi. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “TÜRKİYE, İÇİN, YENİ, BİR, UMUT, DOĞMUŞTUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız