HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Aralık 2022 Perşembe Saat: 09:23

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER İLKELİ SİYASET YOKSUNU SİYASİLER! Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiyenin ilkeli siyaset yoksunu siyasileri işte! Birbirlerine ağza alınmayacak laflar söylerler fakat, Çıkar söz konusu olduğunda da hep söylediklerini
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

İLKELİ SİYASET YOKSUNU SİYASİLER!

Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiye'nin ilkeli siyaset yoksunu siyasileri işte! Birbirlerine ağza alınmayacak laflar söylerler fakat, 'Çıkar' söz konusu olduğunda da hep söylediklerini birbirlerine yuttururlar.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Türk hekimleri olarak bizler, vatanımızı da al bayrağımızı da canımızdan aziz biliriz. Üyesi olduğumuz Kamu Kurumu niteliğindeki Türk Tabipleri Birliğimizden, "Türk" adının silinmesi için Yüce meclisimize kanun teklifi verilmesi, Türk adının gururunu kalbinde her zaman taşıyan vatansever Türk hekimleri olarak bizler için kabul edilemezdir. Böyle bir durum vuku bulursa, Türk Hekimleri dışında kalan ve Türk Hekimliğine de ülkemize de eylem ve söylemleriyle zarar veren odaklar ve işbirlikçileri sevinecektir. Buradaki yanlış, tabeladaki isim değişikliği ile ilgisi bile olmayan ve bu şekilde çözülemeyecek bir durumdur. Tüm bu yanlış ve zararlı öğelerden kurtulabilmenin yegane reçetesi, Türk Tabipleri Birliğine, adına yakışır temsil kabiliyetinde olan vatansever hekimlerin sahip çıkmasını kolaylaştırmak ve teşvik etmektir. Tüm Türk hekimleri illerindeki Tabip Odalarına sahip çıkarlarsa, zaten hiçbir sakıncalı durum da ortada kalmayacaktır.

                Yüce Meclisimiz tarafından, tüm Türk hekimlerinin odalarına sahip çıkmaya teşvik edilmesi ve seçimlerde ihmal edilmeksizin sandık başına kolayca gidilebilmenin şartlarının düzeltilmesi ile zaten vatansever Türk hekimlerinden oluşan yönetime oy verilmesi doğal olarak tüm sorunları demokratik olarak çözebilecektir.” (Ordu Tabip Odası Bşk Uzm. Dr. Ali Coşkun)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Bakar kör yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

GURUR ŞARKÜTERİ

Sabri-Yiğit ARAS

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

SALON ŞİMŞEK

Sahipliğini   Rüşan Şimşek’in yaptığı Salon Şimşek, “Kalite aranmaz salon Şimşek’te yaşanır” sloganıyla müşterilerinin hizmetinde  olmaya devam ediyor.

                Salon Şimşek’te  içecek olarak çay,Türk kahvesi, ihlamur, Nescafe, salep, su, ayran, gazoz, limonata, kola, meysu, meyveli soda, sıkma portakal ve enerji içeceği-Redbull servisi yapılıyor.

                Yiyecek olarak da sandviç, köfte, hamburger ve tost’un  servis yapıldığı Salon Şimşek, Yeni Mahalle Aydın Güler sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Her tarafı açık ve 600 metre karelik  işyerinin  300 metre karesi  sigaralı ve 300 metrekaresi de sigarası alan olarak müşterilerine hizmet veriyor.

                13 Mor-Beyaz gömlekli çalışanı, 720 kişinin oturabileceği masa ve 10 televizyon kanalının bulunduğu Salon Şimşek’te maç seyretme keyfide yaşanıyor.

                0532 574 88 11 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Salon Şimşek sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi  iletiyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini hoş sohbet isim  Mustafa Saylan ve kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve size de bir telefon kadar yakın olan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik, çeyrek asırlık tecrübe Dursun Gürsu’nun önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsoy Elektronik ,Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e, 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Günlük taze kuru kahvenin değişmez adresi  İmren Kurukahveci, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                 Hoş sohbetinde adresi olan İmren kuru kahveci,  Merkez: Hükümet caddesi NO:4 adresinde hizmet veriyor.

 İmren Kurukahveci sahibi Mehmet Akyurt’a 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

İmren kuru kahveci sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Arkadaş insanın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli ve yürüyen ayağıdır. Dost; yürekteki acıyı ve gözyaşını sezdirmeden paylaşan ve silendir. Hayatınızda varsa kaybetmeyin.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşadığımız bu hayatta; her doğan günler ölüme gider...Son gün varır...

 

 

HARBİDEN

Açık yürekle konuşan düşman içten pazarlıklı dosttan iyidir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Valiliğinin 86 yıldır Saray Mahallesi’ndeki binada hizmet veren binasından yeni binasına taşındığını, Altınordu Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan yeni kampüse geçen Ordu Valiliği’nde Valilik Makamı ve Özel Kalem Müdürlüğü’nün bir süre daha eski valilikte kalacağını, 

****************************

x-Ordu-Giresun Havalimanı’nda yeterli sefer sayısı olmaması nedeniyle mağduriyet yaşayan Ordu ve Giresunluların sesine  Anadolu Jetin kulak verdiğini,  Anadolu Jetin yeni yılla birlikte Ordu Giresun’dan İstanbul’a yeni bir sefer daha koyarak günlük sefer sayısını 3’e çıkarttığını,

****************************

x-Şubat ayında yapılacak olan Altınordu Ziraat Odası seçimlerinin ilk ayağı olan delege seçimlerinin tamamlandığını, Başkanlık yarışına da mevcut Başkan Atakan Akça ile Haluk Şensoy gireceğini,

****************************

x-Finalde Arjantin'e yenilen Fransa'nın turnuva kadrosunda Fransız kökenli olarak sadece Rabiot ve Pavard yer aldığını, Fransa Milli Takımı'nda turnuvayı gol kralı olarak tamamlayan Kylian Mbappe başta olmak üzere 13 futbolcu Afrika kökenli olduklarını,

****************************

x-Şaşılık tedavisinin Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarıyla uygulandığını,

****************************

x-CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak’ın, “İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yüksek seçim kurulu Başkanına ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve siyasi yasak kararı verilmiştir. Verilen bu karar sadece Ekrem İmamoğlu’na değil İstanbul’da oy kullanan seçmene ve İstanbul iradesine verilmiştir” dediğini,

***************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un uyuşturucuya yönelik yaptığı açıklamada;  “Batı toplumunun gençliğini pençesi içine alan madde kullanımı-uyuşturucu madde kullanımını, ülkemizden olabildiğince uzak tutmak için, ülkemizde de aynı senaryoları yaşamamak için, çocuklarımız üzerinde etki sahibi olan anne ve babalara ve de onların öğretmenlerine büyük görevler düşüyor” ifadelerini kullandığını,  

**************************

x-Ordu’da ilk kez ileri düzeyde daralmış aort kalp kapakçığının  tavi yöntemi ile ameliyatsız şekilde değiştirilmeye başlanmasının, sağlık adına sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildiğini,

**************************

x-Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in Ordu’da inşa edilecek dünyanın en büyük dalga enerjisi santralinin inşasına 2023 baharında başlanacağını bildirdiğini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız