HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ağustos 2023 Salı Saat: 09:35

GAZİ VURUŞU

CANSİPER SEVGİ,SAYGI VE HOŞGÖRÜ FAKİRLERİ Ülkem insanı işte! Yalana bile alkış tutan, ‘Şakşakçıları’ şahsi menfaatleri için kıvrılanları ile seviyor gözükenleri ve “Sevgi, saygı ve hoşgörü” fakirleri o kadar çok ki
GAZİ VURUŞU

CANSİPER

SEVGİ,SAYGI VE HOŞGÖRÜ FAKİRLERİ

Ülkem insanı işte! Yalana bile alkış tutan, ‘Şakşakçıları’ şahsi menfaatleri için 'kıvrılanları' ile 'seviyor gözükenleri' ve “Sevgi, saygı ve hoşgörü” fakirleri o kadar çok ki…

 

 

ANLAYAN ANLADI

“ Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yıldönümünde milli birlik ve kardeşlik ruhuyla her meselenin üstesinden geliriz, bunu da başarmaya azimli ve muktediriz.

Ekonominin fırtınalı denizlerden güvenli limana yüzerek demirleyeceğine, günün sonunda insanımızın yüksek refah standardına ulaşacağına; yakın vadede kalkınmış, büyümüş, zenginleşmiş, fiyat ve finansal istikrarıyla, gelir ve servet dağılımı adaletini sağlamış bir Türkiye’nin yıldız gibi parlayacağına yürekten inanıyorum. Hayat pahalılığı kaderimiz değildir. Kur, faiz ve enflasyondaki oynaklıklar sağlıklı bir yönetim sistemi, güçlü bir iktidar ve millet desteğiyle gündemdeki ağırlığını inşallah kaybedecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi siyasal ve ekonomik istikrarın güvencesidir. Böylelikle ekonomide huzur ve refah sökün edecektir.”

(Naci Şanlıtürk. MHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Saygı defterinin kapandığı yetmiyormuş gibi,  çekememezlik aldı başını gidiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler

BİZİM SAATÇI

Her türlü elektronik ve mekanik saat , fotoğraf makinesi, flaş. Cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı Bizim saatçi, Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve 0542 711 41 79 nolu  telefonla da ulaşabileceğiniz Bizim saatçıya bol  kazançlar diliyoruz.

BİZİM OCAKBAŞI LOKANTASI

Sahipliğini çeyrek asırlık  tecrübe Cevat Alparslan’ın yaptığı Bizim Ocakbaşı Lokantası müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yeni Mahalle Kahraman Sağra Caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veren Bizim Ocakbaşı Lokantasında ızgara köfte, biftek, döner, yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç gril ve ısırgan çorbası servisi yapılıyor.

                Temizliğe verdiği önemle de dikkat çeken  ve  işyerlerine de servisin yapıldığı Bizim Ocakbaşı Lokantasına 223 28 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Bizim Ocakbaşı Lokantası sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi Zeki Gül’ün önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu Turizm Seyahat ve Otobüs işletmesine 233 14 22 , 234 42 99 ve 0532 428 23 40 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaşabileceğiniz, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesi’ne kazasız yolculuk ve bol kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

30 yıllık  tecrübe Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kuyumcoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerinin isteğini hep önde tutmasıyla dikkat çeken Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Kuyumcuoğlu Oto’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Yurdum insanı işte! Ön yargılı olanları, kendisine yakışanı yapıyor ve mazeret üretmede de üzerine tanımıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kaldığın bir ülke bu! İçi kara olanların beyinlerinde hep kötü düşünceler yuva yapıyor.

 

 

HARBİDEN

Bir şeyleri değiştirmek isteyen insan, önce kendisinden başlamalıdır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Zam kolik ülke Türkiye'deki işsiz sayısı haziranda 2 bin kişi artarak 3 milyon 337 bin ulaştığını,

***********************

x-Ordu Sağlık İl Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı  Uzm. Dr. Kerem Dost Bilmez’in, Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığına atandığını,

***********************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun , 2023 yılı Haziran ayı kümes hayvancılığı üretimini açıkladığını, buna göre: Tavuk eti üretimi 176 bin 179 ton, tavuk yumurtası üretiminin ise  1,58 milyar adet olarak gerçekleştiğini,

***********************

x-4 Ekim 1923 tarihinden bugüne Ordu’da vali olarak görev yapma onurunu taşıyan isimlerin;

Fazıl Özelçi, Rıfat Vona, Hüsnü Çakır, Rıfat Vardar, Ali Kemal Aksüt, Tahsin Bey, Nafiz Ergin, Adil Bey, Nazım Akyürek, Hayri Sırtıkızıl, Bekir Baran, Mithat Sağlam, Naci Rollas, Cevat Ökmen, Sadri Kara, Saip Okay, Cemal Gönenç, Salih Kılıç, Rebii Karatekin, Edip Yavuz, Nurettin Özcöbek, Fazıl Uybadın, Avni Molu, Muhsin Gökkaya, Nusret Budunç, Sefa Poyraz, Mastafa Karaer, Cemal Orhan Mirkelam, Burhanettin Özkul, Musa Eran, A.Rıza Aydos, M.Zeki Demirkan, Cafer Eroğlu, M.Hikmet Gülsen, Reşat Akkaya, M.Nermi Alyanak, M.Necati Çetinkaya, Utku Acun, Hanefi Demirkol, Sami Seçkin, H. Güner Özmen, Mustafa Malay, Kemal Yazıcıoğlu, Ali Kaban, İrfan Balkanlıoğlu, Seddar Yavuz ,Tuncay Sonel ve Muammer Erol’un olduklarını, Vali Kemal Yazıcıoğlu’nun ise 8 yıl 3 ay 22 gün ile en uzun süre görev yapan vali olduğunu,

***********************

x-1959 yılında başlayan eski adıyla 1.Lig, yeni adıyla da Süper Lig’de  şimdiye kadar 74 farklı takım mücadele ettiğini,

***********************

x-Türkiye'den ocak-temmuz döneminde yapılan bal ihracatının tutarının 19 milyon 13 bin 292 dolara ulaştığını,

 

 

***********************

x-Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’nın , Sağlık Bakanlığının incelemeleri sonucu hayırsever vatandaş tarafından Çambaşı’nda sağlık evi olması için hibe ettiği  bina ve arsanın uygunluk olurlarının onaylandığını açıkladığını,

************************

X-Türkler Almanya'ya göçte toplamda birinci, iltica başvurularında ise ikinci sıraya yükseldiğini, 2023'ün ilk 7 ayında 23 bin 82 Türk düzensiz göçmenin Almanya'ya geldiğini ve iltica talebinde bulunduğunu,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız