HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 09:53

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ALLAH SEVGİSİ HİÇ BİTMEZ İçiyor boş ver diye dışlamayın, neden içiyor diye düşünün. Bir insan, Selamun Aleyküm diye bir meyhaneye giriyorsa, onu kazanın. Çünkü içindeki Allah sevgisi hiç bitmez.     ANLAYAN ANLADI!
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ALLAH SEVGİSİ HİÇ BİTMEZ

İçiyor boş ver diye dışlamayın, neden içiyor diye düşünün. Bir insan, "Selamun Aleyküm" diye bir meyhaneye giriyorsa, onu kazanın. Çünkü içindeki Allah sevgisi hiç bitmez.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, TBMM Bütçe görüşmelerinde gerçekleştirdiği konuşmada “Sektörün tüm temsilcileriyle birlikte istişare edilerek yeni bir fındık kanunu çıkarılmalıdır.

Ordu ilimiz, dünyada en çok fındık üreten ildir ve yıllık 200 ila 250 bin ton arasında fındık üretimi yapılmaktadır. Son yıllarda verim ve kaliteyi artırmak için önemli çalışmalar yapılmıştır. Dokuz yıldır alan bazlı destek ödemesi dekar başına 170 TL olarak ödenmektedir; bu, ilaç ve gübre desteğiyle birlikte 270 liralara kadar çıkmaktadır. Fındığın anavatanı Doğu Karadeniz bölgemiz için alan bazlı destek ödemelerinin artırılması önem arz etmektedir. 1983 yılında çıkarılan 2844 sayılı mevcut fındıkla ilgili yasanın uygulanması ya temin edilmeli ya da sektörün tüm temsilcileriyle birlikte istişare edilerek yeni bir fındık kanunu çıkarılmalıdır. Son dönemde bölgemizde görülen kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele ara verilmeden sürdürülmelidir.”

(Naci Şanlıtürk, MHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes birbirine yabancı ve her şey başkalaştı.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

              BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

İşletmeciliğini yılların tecrübesi  hoş sohbet Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bilgi kitap ve kırtasiye bol kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Kuyumcuoğlu oto çeyrek asırlık tecrübe Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Kuyumcoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi  duyuruyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini  35 yıllık Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilar’a Organizasyon müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve güler yüzlü hizmetin de adresi olan  Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve 225 28 01, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş,  30 yıllık tecrübe ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati Yakup Can Özgül ve Tanju Coşkun ile birlikte müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Ülkede olup bitenlerden bihaber yaşayan beyincikler; uyanıkken gördükleri olaylardan daha çok, uykuda gördükleri ile ilgileniyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Soytarıya prim dürüstte de ceza verilen bu ülkede; bakar da görmezsen mesele yok. Okuma yazma bilmesen de hiç mesele yok.

 

 

HARBİDEN

Siyasi liderin hası; ya hiç söylemez ya da söylediğini yutmaz.Mazeret uydurmaz ve mazeretlerin arkasına da hiç sığınmaz.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da 8-9 Temmuzda meydana gelen sel felaketinden sonra ulaşıma kapalı olan Karadeniz-Akdeniz Yolunun nihayetinde de olsa açıldığını,

************************

x-TFF 3.Lig'de mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde sezonun ilk yarısının ardından neşter vurulurken sezon başında transfer edilen Emir Miray Köksal, Muhammed Rıdvan Özdemir ve Mehmet Gürkan Öztürk ile kiralık olarak kadroya katılan Burak Selver Yıldız ve Yunus Emre Duyan ile yolların ayrıldığını,

*************************

x-2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasını Abdulkadir Bitigen’in yöneteceğini, 20:45’de oynanacak karşılaşmanın  ATV ekranından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacağını,

*************************

x-Üniversite Öğrenci kartların vizeleme işlemi 12 Ocak 2024 tarihine kadar devam edeceğini, bu tarihe kadar Öğrenci Kartlarını, Ordumkart dolum noktalarından veya bayilerden bakiye yüklemek üzere vize işlemlerini yapabileceklerini, öğrenciler, İndirimli Öğrenci Seyahat Kartları için herhangi bir belgeye ihtiyaç duymadan vizeleme işlemlerini gerçekleştirebileceklerini,

*************************

x-Milyonlarca çalışan emeklinin merakla beklediği haberin TBMM'den geldiğini,  Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesini öngören kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiğini,

*************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2023 yılı yaşam süresi verilerine göre, Ordu'da ortalama yaşam süresinin  80,0 yıl olarak belirlendiğini, Ordu'da kadınlar, erkeklerden daha uzun yaşadıklarını, kadınların ortalama yaşam süresi 83,0 yıl iken, erkeklerin ortalama yaşam süresi 77,2 yıl olarak gerçekleştiğini,

*************************

x-Kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Akkuş Kapalı Spor Salonu tadilatta olan ve maçlarını sadece orada oynamak için sezonun ilk yarısındaki tüm maçlarını deplasmanda oynayan Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor'da planlanan gerçekleşmedi ğini, Ordu ekibinin sezonun ikinci yarısındaki tüm maçlarını Ünye'de oynayacağını,

*************************

x-Fatsa Belediyesi’nin şehri sporun merkezi haline getirmek için 250 milyon TL’lik dev yatırımla 26 adet spor tesisini hayata geçireceğini, bu önemli projeler arasında 1 adet tam donanımlı gençlik merkezi, 500 seyirci kapasiteli nizami çim saha, 1 adet tam donanımlı okçuluk kamp alanı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet açık, 2 adet kapalı sentetik çim saha, 8 adet açık, 1 adet kapalı basketbol-voleybol sahası, 3 adet açık, 2 adet kapalı tenis kortunun yer aldığını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız