HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ocak 2024 Salı Saat: 08:33

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ZİHİNLERDEKİ ENGEL KALKMALI Varsın güçlülerin! borusu ötsün. Eğer ki bu ülkede, hak ve adalet er ya da geç kazanacaksa; zihinlerdeki engeller kalkmalı. Yoksa, aynı tas aynı hamam.     ANLAYAN ANLADI! “Türkiye’de yoks
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ZİHİNLERDEKİ ENGEL KALKMALI

Varsın güçlülerin! borusu ötsün. Eğer ki bu ülkede, hak ve adalet er ya da geç kazanacaksa; zihinlerdeki engeller kalkmalı. Yoksa, aynı tas aynı hamam.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Türkiye’de yoksulluk sınırı 47 bin lira, bir kişinin aylık yaşam maliyeti 19 bin lira, açlık sınırı ise 16 bin 500 lira. Bu şartlarda en düşük emekli maaşını 10 bin lira olarak belirlemek açık açık emekliye ÖL! Demektir. Emekliye ÖL diyen AKP Genel Başkanı maşallah saraylarından bütçe esirgemiyor .15 Ocak’ta Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre 2024 yılı için Marmaris’teki yazlık saraya, Ahlattaki kışlık saraya ve Ankara’daki Kaçak Saraya 1 Milyar 343 Milyon 935 bin lira bütçe ayrıldı. Yanlış anlaşılmasın bu bütçe sarayların günlük giderleri için değil saraylardaki bakım, onarım, tadilat ve teçhizat gereksinimleri için!

                Türkiye’deki enflasyon, Türk Lirasındaki değer kaybı dış mihrakların oyunu değil. Çocuğuna bir ayakkabı alamayan babaların dramı kader planı değil! Halkımızın çektiği çile iktidarın saraylarda sürdüğü sefanın bir sonucudur. 31 Martta saraylılara en sert cevabı sandıkta vereceğiz. Emekliyi, ücretli çalışanları ölüm maaşlarına layık görenlere o sarayları dar edeceğiz!”

(Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! ”Kaybetmek bir kazançtır, yeter ki ders alınması bilinsin” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa-Ömer-Yılmaz SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Karakayalar halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazançlar diliyoruz.

BETA İLETİŞİM

Beta İletişim teknik servisi, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Hoş sohbet isim Sinan Akkuş’un önderliğinde hizmet veren Beta İletişim teknik servisi ,Selimiye Mahallesi Fatih Caddesi N0: 25-B adresinde bulunuyor.

Aksesuar, tamir, yazılım, 2.El alam ve satım adresi Beta İletişim teknik servisine,  0530 289 99 82 nolu telefonla ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Beta İletişim sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Sahipliğini Ali Ekrem Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-Kırtasiye  yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bilgi kitap ve kırtasiye de spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerini bulabilirsiniz.

                Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veren Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Bilgi kitap ve kırtasiye sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Soytarıya prim dürüste de ceza verilen ülkede yaşıyor olsan da dilinin söylediğini yüreğin onaylamıyorsa  ya susacaksın ya da susacaksın!!?

 

 

O GÜN BUGÜN

Gecenin sessizliklerindeki Yalnızlık, insanın kendi kendisiyle yaptığı bir sohbettir. Aracısız, katkısız, oyunsuz ve yalansız.

 

 

HARBİDEN

Öğüt vermek kolay, örnek olmak zordur...

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye'de ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 1 milyon 107 bin 32 olduğunu,  Ordu’da ise 1473 yabancı ikamet ettiğini,  

**********************

x-Ordu Şehir Hastanesi için 2024 yılında ayrılan 910 milyon TL'lik ödeneğin,  Resmi Gazete'de duyurulduğunu,

**********************

x-Ordu Çambaşı Kayak Merkezinin  22 kayak merkezi arasında kar kalınlığı bakımından on birinci sırada yer aldığını, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgilere göre, kayak merkezlerindeki kar kalınlığının Hakkari'de 168, Sarıkamış'ta 151, Palandöken'de 149, Kartalkaya'da 147, Ergan'da 106, Kartepe'de 51, Uludağ'da 46, Hesarek'te 33, Erciyes, Mersivan ve Keltepe'de 30, Çambaşı'nda 24, Yedikuyular'da 22, Yıldız Dağı ve Yalnızçam'da 20, Gevaş'ta 18, Zigana'da 15, Denizli'de 13, Murat Dağı'nda 12, Ilgaz'da 15, Elmadağ'da 11, Yıldıztepe'de 10 ve Kop'ta 7 santimetre ölçüldüğünü,

**********************

x-Ordu’nun, Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi’nde bulunan Cevat Bey Konağı, 1909 yılında ilçenin tanınmış ailelerinden olan Çamaş ailesine mensup Osman Ağa tarafından yaptırıldığını, yapımında taş ve kestane ağacı kullanılan konağın 18 odasının olduğunu,  avlusunda bir aşevi, bir de fırın bulunan konağın, koruma altına alındığını,

**********************

x-İçişleri Bakanlığı’nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 70 KPSS puanı ile memur alımı yapacağını, ,başvuruların 29 Ocak-02 Şubat 2024 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesi üzerinden yapılacağını,

***********************

x-Türkiye genelinde Suriyeli nüfusun yoğun olduğu iller arasında yer almayan Ordu’nun  Karadeniz Bölgesi'nde bulunan 18 şehir arasında en az Suriyeli'nin yaşadığı illerden biri olarak öne çıktığını, .

***********************

x-Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Dernekleri Federasyon Başkanı Özcan Batur’un , 1 milyon 100 bin dolayında nüfusu olan Sakarya'da 200 bin Ordulunun yaşadığını söylediğini,

***********************

x-Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere yaz tatilinde ev ödevi verilmeyeceğini açıkladığını,

***********************

x-19 Ocak Cuma günü başlayan yeni eğitim öğretim yılı yarıyıl tadilinin,5 Şubat Pazartesi günü tamamlanacağını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız