HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Temmuz 2017 Pazar Saat: 10:04

KYK SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), İnternet kullanımının artmasıyla birlikte özellikle son yıllarda en önemli iletişim araçlarından biri haline gelen sosyal medyayı etkin olarak kullanan kurumlar ara
KYK SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), İnternet kullanımının artmasıyla birlikte özellikle son yıllarda en önemli iletişim araçlarından biri haline gelen sosyal medyayı etkin olarak kullanan kurumlar arasında bulunuyor.


1 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihleri arasındaki sosyal medya verilerini inceleyen Medya Akademi, kamu kurum ve kuruluşlarının sosyal medya karnesini çıkardı.

Sosyal medya kullanımında birçok kamu kurumunu geride bırakan KYK, bin 266 tweet ile “Toplam Atılan Tweet Sayısı”nda beşinci; 205 bin 046 beğeniyle “Toplam Beğeni Sayısı”nda dördüncü; 175 bin retweet ile “Toplam Retweet Sayısı”nda da üçüncü oldu.  

KYK’nın, Twitter’daki GSB_KYK ve KYK_DESTEK adlı hesapları, toplam 121 bin kişi tarafından takip ediliyor. KYK_DESTEK hesabı ile 7 gün 24 saat öğrencilerin soru ve sorunlarına anında çözüm bulunuyor; GSB_KYK hesabından ise yurtlardaki tüm eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere ilişkin bilgiler ve fotoğraflar paylaşılıyor.

Anahtar Kelimeler : KYK, SOSYAL, MEDYADA, ZİRVEDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız