HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Mayıs 2021 Perşembe Saat: 08:21

“HER RESİM GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel ödüllü ikinci resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere pandemi nedeniyle hediyelerini evlerinde teslim ederek heye
“HER RESİM GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel ödüllü ikinci resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere pandemi nedeniyle hediyelerini evlerinde teslim ederek heyecanlarını paylaştı.

Fatsa Belediyesi’nin “23 Nisan Coşkusunu Resme Sığdır” temalı geleneksel ödüllü ikinci  resim yarışmasına 283 öğrenci katılmıştı. Resim yarışmasında İlkokul kategorisinde birinci Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulundan Atalay Yılmaz, ikinci Dumlupınar İlkokulundan Miraç Berk Çakmak ve üçüncü Şehit Kerem Çalışkancı İlkokulu’ndan Asude Batman ve Şehit Zafer Özdeniz İlkokulundan Remzi Kaan Özkan, Ortaokul Kategorisinde ise birinci Sakarya Ortaokulundan Rabia Serdar, ikinci Sakarya Ortaokulundan Şeyma Nur Erat ve üçüncü Büyükata Ortaokulundan Elif Ecrin Özcan olmuştu.

Hediyeleri evlere giderek teslim eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Sohbette öğrenciler, resimleri hangi duygularla çizerek neyi ima ettiklerini anlattı. 

Yarışmaya katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Alışık olmadığımız bir salgın sürecini hep beraber yaşıyoruz. Bu sürecin zor şartlarıyla herkes gibi mücadele eden çocuklarımızın iç dünyalarındaki duygulara kulak vermek için böyle bir yarışma düzenledik. Koronavirüs sebebiyle birbirimizle kucaklaşamasak bile, bu tip organizasyonlar sayesinde gönüllerimizin birleştiği, duygularımızı paylaştığımız bir atmosferi yakalayabilmeyi amaçladık.

Çocuklarımızın her birisinin emek, gayret ve çaba ile çizdikleri resimler, benim gönlümde galip ve şampiyon. Her bir çocuğumuzun resmi bizim için değerli ve kıymetli. Yarışmamıza tecrübe ve birikimleriyle ile katkı sunan seçici kurulumuzun her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyor; yarınlarımızın güvencesi çocuklarımızın onlar için hız kesmeden devam edecek bu tür etkinliklerimizi takip ederek katılmalarını bekliyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “HER, RESİM, GÖNLÜMÜZÜN, ŞAMPİYONU”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız