HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Aralık 2016 Cumartesi Saat: 07:36

ARALIK AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayı programını oluşturdu. Yepyeni ve zengin içeriğiyle hazırlanan “Aralık 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara da
ARALIK AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayı programını oluşturdu. Yepyeni ve zengin içeriğiyle hazırlanan “Aralık 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının vatandaşlara dağıtımı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun “Ayyar Hamza” ve “Kral Çıplak” adlı tiyatro oyunlarının Aralık ayında da devam edeceğinin belirtildiği kitapçıkta, “Tecrübe Konuşuyor” programları kapsamında iş adamı Fevzi Çimşit’in söyleşisi,  Geleneksel Ahşap ve Taş Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu, Ellerde Gizli Sanatlar Festivali, Kamil Sönmez’i Anma Programı, Kentsel Gelişme Bağlamında Lojistik Konferansı ve Ordulu Şairler ve Yazarlar Antolojisi Tanıtım Programı’nın yanı sıra birçok etkinlik yer alıyor.

Başkan Enver Yılmaz, “Aralık 2016 Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığının önsözünde şu görüşlere yer verdi:

Göreve geldiğimizden bu yana siz kıymetli hemşehrilerimizle iç içe ve istişare hâlinde bir yönetim anlayışıyla ilimizin gelişimi ve değişimine yönelik yapmakta olduğumuz projelerde sizlerin fikir ve önerilerini alarak, çok daha etkili bir hizmet sunma gayreti içerisindeyiz.

Tüm gayretimizle modern bir Ordu inşa ederken, insanımızın sosyal yönü ve sanata bakış açısının gelişmesi için de çaba gösteriyor; sanat sergilerinden tiyatro oyunlarına, sempozyumlardan konferanslara kadar birçok etkinlikle şehrimizin dört bir yanını dinamik tutuyoruz.

Her ay olduğu gibi Aralık ayında da Büyükşehir Sanat Galerimizde Hikmet Barutçugil'in eserlerinden oluşan “Ebrudan Yeşerenler” adlı sergimizle ebru sanatını zarif ve özgün yapısıyla Ordulu sanatseverlerle buluşturacağız. 40 el sanatları ustasının marifetinin sergileneceği “Ellerde Gizli Sanatlar” adlı geleneksel el sanatları festivali, 5 gün boyunca sizlerin ziyaretine açık olup el sanatına ilgi duyan herkes için ilham kaynağı olacaktır. 

Samimiyeti, sempatisi ve dillere dolanmış türküleriyle gönüllerde taht kuran Ordu'nun usta sanatçılarından Kamil Sönmez'i, ölüm yıl dönümünde düzenleyeceğimiz anma programıyla yâd edeceğiz.

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirirken, kültür ve sanat etkinliklerimizle kentimizin vizyonunu her geçen gün daha da geliştiriyoruz. Bu vesileyle Mevlid Kandili'nin tüm İslam âlemi için hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz eder, herkese sağlık ve afiyet dolu günler dilerim. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ARALIK, AYI, KÜLTÜR, SANAT, TAKVİMİ, HAZIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız