HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Aralık 2016 Salı Saat: 07:29

“ORTOPEDİ DE DÜNYA STANDARTLARININ ÜZERİNDEYİZ”

10. Ortopedik Onkokoji Bölgesel Eğitim Toplantısı Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ev sahipliğinde yapıldı.
“ORTOPEDİ DE DÜNYA STANDARTLARININ ÜZERİNDEYİZ”

10. Ortopedik Onkokoji Bölgesel Eğitim Toplantısı Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ev sahipliğinde yapıldı.

Ordu Anemon Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği Kemik ve Yumuşak Doku Tümörleri eski Başkanı Prof. Dr. Murat Hız ve ülkenin önde gelen ortopedik tümör cerrahları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği Kemik ve Yumuşak Doku Tümörleri eski Başkanı Prof. Dr. Murat Hız, toplantının Ordu’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün burada konu ile ilgili bilgi verecek arkadaşlarımız ortopedinin temel taşlarını koyan insanlardır. Yaklaşık 30 yıl içerisinde el ele vererek Türk Ortopedik Onkolojisini, neredeyse dünya standartlarının üzerine çıkarmış durumdayız.” şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tevfik Noyan, Ordu Üniversitesi ve Tıp Fakültesinin gelişimi hakkında bilgiler vererek, “ Bilgi ve teknoloji çağında yaşamaktayız, bilgilerin her gün yenilendiği bir dönemdeyiz. Değerli hocalarımızdan burada öğreneceğimiz bilgilerin çok önemli olduğunu düşünüyor ve toplantının burada yapılmasını da bilgiye ulaşılması açısından bir fırsat olarak görüyorum. Bu toplantının Ordu’da yapılmasına öncülük eden öğretim üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

İki oturum halinde gerçekleşen toplantıda iskelet kemik ve yumuşak doku tümörleri, alanında uzman ortopedik tümör cerrahları tarafından tartışıldı. (Ordu Yeni Haber)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız