HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

JANDARMA’NIN ONUR GÜNÜ

15 Haziran 2017 Perşembe Saat: 10:56

       Jandarma,her zaman yurt,ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı tevazu fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur.

Türkiye cumhuriyeti jandarması, emniyet ve  asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlayan, diğer kanun ve nizamların verdiği görevleri yerine getiren silahlı  güvenlik ve kolluk kuvvetidir.

14 Haziran 1839 yılında kurulan, o günden beri, Üniter devlet yapısının bekçisi olan,  yurttaşlarımızın  da emniyet ve asayişin teminatı olan jandarma,  çağdaş hukuk ve demokrasinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının misk-i milli sınırlarımızın yılmaz savunucularıdır. Bu görevle de  her zaman olduğu gibi şeref ve gurur duymaktadırlar.

Ordu ilinde,    İl Jandarma ve Garnizon Komutanı  jandarma Albay Sedat Sarıkaya,  komutasında Jandarma, görevlerini ifa ederken, korkusuz, tarafsız ve halkın yanında olduğunu hissettirerek yapması, PKK, FETÖ ve diğer bölücülere karşı amansız bir mücadele vermesi taktire şayandır. 

Türkiye Cumhuriyeti Jandarmasının Temel teknoloji çağına ayak uydurduğunun görülmesi,  donanım ve teçhizatların güçlendirilmesi, dosta güven düşmana gözdağı vermektedir.

Ülke genelinin yüzde 92’sinin güvenliğinde sorumlu olan jandarma,  belediye sınırları dışında kalan bölgeleri korumakta,coşan nehirlere, geçit vermeyen dağlara, hırçın deniz dalgalarına hükmetmekte, Ülkenin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine,  gerekli faaliyetleri yaparak, yasa dışı oluşumları yok ederken  Kahpe PKK’ FETÖ  ve diğer bölücü  teröristlere   karşı kanlarının son damlasına kadar mücadele eden bir  yapıya kavuşmuştur. Mağrur gururlu ve mutluluğu hak eden Türk Jandarması, halkın esenlik ve dirlik içerisinde yaşamasından kuvvet alır, çünkü halkın ta kendisidir jandarma.

Bu  camiada şerefimle 30 yıl görev ifa etmiş  bir nefer olarak, Jandarmamızın bu nadide gününü tebrik ederken Garnizon Komutanı nezdinde tüm subay, astsubay, uzman jandarmalar, mehmetçikler ve sivil Personele şükranlarımı sunuyorum.Feragat ve özveri ile  hizmet eden teşkilat ve emekli mensuplarımızın, eş ve çocuklarına başarı mutluluk ve sağlıklı yarınlar diliyorum. Vatan uğruna iz ve izler bırakan, şehitlerimizi de saygı ile anarken Gazilerimizin önün de hörmetle   eğiliyorum.

NE  MUTLU TÜRK JANDARMASINA

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları