HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

GÜLE GÜLE VALİ BALKANLIOĞLU

3 Temmuz 2017 Pazartesi Saat: 10:56

Ordu iline ilk atandığınızda, insanların aklında bir şüphe vardı. Vali İrfan Balkanlıoğlu, kimdi, nasıl bir insandır. Geldiği yerde ne yapmıştı, burada neler yapacaktı. Ama kısa bir süre sonra bu şüpheler tamamen dağıldı. Benim ve ordu Halkının gözünde Ordu Valisi Balkanlıoğlu, mukadder bir insandı. Dert dinleyen, sorunları çözen, kapısını yurttaşlarımıza açan bir liderdi. Helal olsun. Alçak gönüllü, mütevazi kişiliği bu minyon adamı, devleştiriyordu. 
Ordu turizmine katkıları, müthişti. Bu konuda çok çalıştı. Verimli projelere imza attı. Projelerini, özellikle Arap dünyasına tanıttı. Arap dünyası diyorsak sanmayın ki Arap seviciliğin dendir. Hayır tabi ki. Bu gün para ve turizm yatırımı Arap yarım adasında olduğunu vali de bilmektedir. Önemli kazanımlar ve döviz Ordu iline girdi. Geçmiş yıllara nazaran Turizm patlaması yaşandı. 
Ordu ilimizin yaylalarını, dağlarını,ormanlarını, nehirlerini, göllerini, akarsularını korudu. Korumak için tedbirler aldırdı. Yaylaların peşkeş çekilmesini engellemek istese de gücü bir noktaya kadar yetti. Yöre Halkı yaylaların hoyratca kullanmasının önüne geçemedi.

Bir yandan teröristlerle mücadele etti. PKK denen illet yaylalarda ve kırsal arazide gezinirken diğer yandan FETÖ denen illetle şehir merkezlerinde mücadele etti. Her iki mücadelede de muzaffer oldu. Helal olsun. PKK ya Ve FETÖ ye meydanı dar etti. Emniyet ve Asayiş konularında da aldırmış olduğu tedbirlerle Ordu halkına güven verdi.
15 Temmuz gecesi Ordu meydanında kükreyen sesi ile ben buradayım imajı verdi. Korkusuz ve asaletli durdu. Kurum müdürlerini yanına alarak gövde gösterisi yapması alkışlanmaya değer bir gösteriydi.

Kendisi ile üç kez mülakat ve röportaj yaptık. Bana ve eşime saatlerini ayırdı. Bizi asla ret etmedi. Sayın valimize Ordu Halkı adına teşekkür ediyor, Yeni vazifesinde başarılar diliyoruz. Güle güle sayın Balkanlıoğlu.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları