HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

ARABIN ÇOCUĞU

11 Temmuz 2017 Salı Saat: 09:47

Ülkemize,  dünyanın  dört bir yanından milyonlarca Arap  giriş yaptı. Suriyeli, İranlı, Iraklı, Afganlı, ve daha nice devletlerin vatandaşları, yurdumuza ayak basar basmaz, geldikleri yerlerdeki acıları unutarak, yaşam savaşı vermeye başladılar. sağolsun kudretli Türk devleti her bir aileye 1200 TL maaş bağladı, bu da yetmedi, yerel yönetimler her bir aileye 800 TL destek çıktı. Kendi vatandaşlarını asgari ücrete yani açlığa mahkum eden zihniyet göçmenlere kucak açtı. Bedava okullar, hastahaneler, vergisiz, harçsız işyerleri açtı. Buda yetmedi TC kimliğimizi verdiler. 

Hastahanelere  baş hekim yapıldılar.  Bu günlerde, gelenlerin gözü açıldı. 

Üç beş aile bir araya gelerek Türk ailelerinin alamadığı yalıları, yatları, katları alıdılar. En lüks lokantalarda, cafelerde, barlarda boy göstermeye başladılar. memleketlerindeki savaşları unutarak, seviştiler ve çocuk peydahladılar. Türk gençleri canlarını ortaya koyarken, göçmen gençler umuma açık yerlerde, deniz kenarlarında,  fındık içinde üzümü götürdüler. pahalı telofanları ile çaka attılar. Ülkemizdeki tatlı hayata alıştılar. Arabın Çocuğunun umurunda olmadı, avrupanın vereceği  ama veremediği milyar euro lar. Onlar dilenerek, fuhuş sektörünü arttırarak kazandıkları paralar ile  ülkenin her bir tarafını gezmeye başladılar. kıçında kılı bitmeyen Türk çocuğunun hakkını yediklerinden belkide habersizdiler ama bilinen bir gerçek var ki, artık tüm AVM lerde Türk den çok arabın çocukları var. 

Korkum o ki, Bu uşaklar Türk Halkının geni ile oynamaya başladılar. Alıştık, alıştırdılar.  

Geçenlerde lokantaların olduğu bir caddeden geçiyorum. Arab 3-4 aile  önlerinde lokantadan sipariş ettikleri et dolu kocaman tabaklar, hemen karşısında et'i ayda bir yiyen küçük Türk çocukları. yalanıp duruyorlardı. 

Bizdemi dilencilik yapsak diye içinden geçirdimi bilmem Türk çocuğu ama her tarafını sarmış araplarla bu ülke nereye gider işte orası meçhul.

İsrail'lilere kızıyoruz ya, aslında kızmaya hakkımız yok. Adamlar Filistinlilere zamanında çok para vermişler, arazilerini yurtlarını almışlar, şim di Filistinliler kendi topraklarında yurtsuz kalmışlar. Ülkemiz de de aynı Araplar 3 TL lik araziyi  5  TL ye alıyorlar, yarın  bizim parasını bile telafuz edemediğimiz miktarları takır takır ödüyorlar. Daire almıyorlar Apartman veya siteler alıyorlar. Kendi adlarına oteller alıyorlar, 

Peki ya sonrası.

Arabın oğlunun kölesi olursak,

parasına teslim olursak.

Ne Türk Milleti kalır, Ne de Türk devleti.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları