HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

15 TEMMUZ DESTANI

13 Temmuz 2017 Perşembe Saat: 10:53

Yüce Türk Milleti tarihi boyunca hürriyeti adına destanlar yazmıştır. 15 Temmuz gecesi de bu destanlardan bir tanesidir.  ABD menşeli FETÖ itleri, İblis kırmaları, Başkentimiz Ankara ve İstanbul  semalarında Savaş jetlerimizi ve helikopterlerimizi Türk Halkını, Polisini, ve masum askerlerini esir ve imha etmek için utanmadan sıkılmadan kullandılar. Türkiye Büyük Millet Meclisini, Güvenlik güçlerimizi  ve halkımızı  bombaladılar. Kıçında kılı bitmeyen yetimlerin hakları ile alınan silah, araç ve gereçleri kullandılar.  Amaçları belliydi, Türk Demokrasisine darbe indirmek, Cumhuriyet rejimini ortadan kaldırmaktı.  Hesaplayamadıkları istisnalar bu teröristlerin oyununu bozmuştur. Astsubay Halis Demir gibi kahramanlar kendi kıtalarında direnerek şehit olmuşlardır.  Teröristlerin  İlk hedeflerinden birisi Türkiye Cumhur Başkanı Recep Tayip Erdoğandır. Cumhur Başkanının darbe kalkışımını önceden öğrenmesi ve halkı meydanlara çağırması, büyük bir katliamın önüne geçmiştir. Darbe kalkışımının perde arkasında ABD ve RUSYA Devletlerinin karşı karşıya geldiği anlaşılmaktadır. Kalkışımı planlayan ABD'nin   CİA ajanları ve   kuklası  FETÖ itleridir. Kalkışımı erkenden haber alan ve Türk yetkililerini de uyaran RUSYA'nın KGB  ajanlarıdır. İşte bu nedenle ABD uçakları  Cumhurbaşkanımızın uçağını vurmaya cesaret edememiştir. 

ABD yetkilileri artık  her istediklerini  Türk yetkililerine yaptıramamaktadırlar.  Bunun karşılığındada bizim terörist dediğimiz PYD ye ve PKK ya silah vererek güya bizden intikam almaktadırlar. 15 Temmuz gecesi Darbe kalkışımını nasıl bozmuşsak, Umuyorum ve inanıyorum ki, ABD nin ortadoğuda oynadığı tüm oyunları bozacağız yeterki siyasiler siyasi hırslarına kapılmasınlar. Demokrasi ve Cumhuriyetten taviz vermesinler. Adalet Kavramını her kesime eşit yaysınlar. Tahrikatların kucağına oturmasınlar. İslam Dinimizi yozlaştırmasınlar. Türk halkının genleri ile oynamaya son versinler. Türk gençliğine önem versinler. 

Unutulmamalıdır ki, en kötü demokrasi, tüm darbelerden daha iyidir. Darbe kalkışımında, akıllarda kalan eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ'un  ''Biz hainleri general yaptık, kahramanlarıda Astsubay'' sözü dür. 

FETÖ itlerini devletin içine kadar sızdıranları, her kim olursa olsun naletliyorum. Gençlerimizin geleceklerini çalarak kendi itlerine peşkeş çekenleri  kınıyorum. 

Tekrar  böyle bir saldırı ile karşı karşıya kalmamamız için, Devletimizin için de FETÖ tamamen temizlenmelidir. Siyasi ayağı cezalandırılmalıdır.  Küçük başlara dokunanlar, sıra büyükbaşlara geldiğinde sessiz kalmamalıdır. 

Yaşasın Cumhuriyet,

Yaşasın Demokrasi,

Yaşasın laik sosyal hukuk Devleti.

Ne mutlu Türküm diyene.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları