HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

SÜLEYMAN FELEK CADDESİ

21 Temmuz 2017 Cuma Saat: 08:13

Ordunun en iyi en müstesna caddelerinden biri. Hatta en eski caddesi en uzun caddeside diyebiliriz. Yüzlerce esnafın kepeng açtığı kepeng kapattığı işlek bir cadde..

Ordulu olsun olmasın Orduya gelipte o caddeden geçmeyen yoktur. Büyükşehir projesi kapsamında bu cadde trafiğe kapatılarak yürüyüş gezi caddesi yapıldı. Destek verildi. En azından o caddede insanlar rahat alışveriş rahat gezme imkanına kavuştu.

Ordaki mevcut işyerlerine çok iyi bir görüntü sağlanması amacıyla giydirilmeler yapıldı. Çalışmalar bütün hızıyla devam ededursun cadde şimdiden rahat bir nefes alabilme güzergahı olarak görülmeye başlandı. Lakin.

Araçların yasaklandığı bu cadde hergün araç işgaline uğruyor. Sadece araçta değil. Son hızla giden motosikletler, bisikletler, kaykaylar yayaları tedirgin etmeye devam ediyorlar. Yasak olan bu yere araçların nasıl ne zaman geldiği belli bile olmuyor.

Rahat yürüsünler diye ailelerin caddeye bıraktığı küçük çocuklar motorların yüzünden hayati tehlike yaşıyorlar. Yetkililere sesleniyoruz. Yapılan bu çalışmayı onaylıyoruz.

Ordunun gerçekten böyle bir caddeye ihtiyacı vardı. Ama mademki araçları yasakladınız o zaman oraya nasıl araçlar girebiliyor. Bu araçlar neden denetlenmiyorlar. Zabıta ekiplerine bu konuda talimat verilmiyor mu?.

Nacizane bunları sormak istiyoruz..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları