HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

ŞEHRİN AKTÖRLERİ

29 Temmuz 2017 Cumartesi Saat: 10:37

         Her şehrin aktörleri vardır. Başrol oyuncuları vardır. Kimdir bunlar başta vali, kaymakam,Cumhuriyet savcısı, belediye başkanı ve Emniyet müdürü..

         Bu aktörler şehirin güvenliğinden gelişimine söz sahibidirler. Bir anlamda kanaat önderleridirler. Yasaların kendilerine tanıdığı hakkı yasal çerçevede o şehrin insan yapısına olumlu olarak kullanma zorunlulukları vardır.

         O şehirdeki siyasi unsurlar, odalar, sendikalar, dernekler bu yapının içinde yer alamazlar almalarıda etik değildir. Bu saydığımız unsurlar yani aktörler siyasi yapılanmaların kucağında olamazlar herkese eşit ve adaletli olmak zorundadırlar.        Şehrin aktörleri vaatndaşların siyasi görüşlerine bakmazlar onların sorunlarını çözmek adına geerkenleri yaparlar. Çünkü bir şehir ve o şehrin insanları onlara emanet edilmiştir.

         Ordu şehrinde değişik uslüpler konuşulsada, siyasi farklılıklar olsada, ufak tefek cazgırlıklar, hoş olmayan durumlar yaşasada bu şehir kardeştir. Bu şehirde çobanlık yapanla memurluk yapan aynı değerde olmalıdır.

         En azından biz olaya böyle bakıyoruz. Biz şehrin aktörlerinde n çok şeyler bekliyoruz. Bu aktörlerin yan unsurlarının verilen görevlerini partizan tutumlar içinde olmadan yapmalarını bekliyoruz. Bu şehirdeki ayrımcılığı onların ortadan kaldırmalarını bekliyoruz.

         Bu onların hem görevi hemde insani yapısıdır. Yoksa bu şehre gökdelenler dikseniz, oteller diksekte ne yapsak faydasızdır. Bu şehrin aktörlerinin artık oturup düşünmelerini istiyoruz.

         Sonuçta Orduluyuz ve hep birlikte bu güzelim şehirde yaşıyoruz ve yaşayacağız..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları