HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

BAYRAM KAZALARI...!

5 Eylül 2017 Salı Saat: 10:32

Sılada yaşayanlar, uzun bayram tatillerini fırsat bilip, yörelerine giderler. Babacıkları, annecikleri hatta yavukluları ile hasret giderir, özlemlerini dindirmek isterler. Ancak uzun tatil günleri bazen kabus dolu hale dönüşür.

Aceleci davranırlar ve araç kazaları ile karşı karşıya kalırlar. Bayram tatilinin ilk gününde 49 can mefta oldu. Yorgunluk, acelecilik, hatalı sollama gibi sebeplerle, maddi manevi zararlara sebep oldular. Yazık hem de çok yazık. Binlerce lira maddi zarar, yaralamalı ve ölümlü kazalar, İşin tuhaf tarafıda akıllanmıyoruz.

Hemen her tatilde aynı bilanço ile karşı karşıya kalıyoruz. Oysa biraz dikkat, bu tür kazaları engellemeye yetecektir. Bayramı başkent de geçiriyorum. O kadar çok abuk sapuk araç kullanan var ki, insan ne yapacağını şaşırıyor. Aracı önümüze kıranlar, aşırı sürat yapanlar, alkollü araca binenler pes dedirtiyor insana.

Allah kabul etsin Ankara Gölbaşı ilçesinde kurbanlığımızı kesmeye gidiyoruz. O da ne aman yarabbim, Aracın biri bizi hızla solladı, sağa sola yalpa yaptı, ve hoppp önündeki başka bir araca bindirdi. Yaralılar maddi hasar vs. Günah yaa, vallahi günah.

Kurban bayramı dedik de, birde acemi kasaplar var, parmaklarını kesenler, kollarını kesenler, kendini bıçaklayanlar, Bu alıklıklar sadece bizde mi olur bilmiyorum. Ama dur demeklazım, Yeter demek için Haykırmak lazım.. İyi Bayramlar..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları