HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

YETER ARTIK, YORULDUK BİTAP DÜŞTÜK..!

23 Ekim 2017 Pazartesi Saat: 09:44

Son on, on iki yıldır yorulduk, adeta bitap düştük. Yeter artık demenin zamanı geldi de geçiyor.
Ülkem zor dönemeçlerden geçmeye devam ediyor. Her tarafımız mayınlarla çevrili kimin ne zaman ne olacağı belli değil. Ne dostluk kalmış, ne de bir arkadaşlık. Artık isyan etmek istiyorum yeter yeter artık. Bitsin bu kaoslar, dinsin göz yaşları.
Komşular bir tarafa akrabalar bile bir birine güvenemiyorlar. Gencecik çocuklar sokaklara çıkama
z oldular. Kendi aralarında dahi, politika ve din üzerine sohbetler edemiyorlar. Yaşadıkları çevrelerde, ne yerel yönetimlerine, ne de kendi idarecilerine inanmıyorlar. Gelecek kaygıları hat safhaya ulaşmış bekliyorlar.
Bir tarafta kan ile beslenen sırtlanlar, diğer tarafta ülkeyi abuk subuk yöneten idareciler. 
Türk Milleti yorgun düştü, bir tap düştü. 
Garip gurabanın çocuğu teröristlere karşı can verip toprağı sularken, sırtlarında onlarca kiloluk çantaları taşıyıp, kilometrelerce yaya yol yürürken,  Ağaların çocukları polis katili olup devletçe aklanırken milletim yoruldu, bitap düştü artık.
Adalet Bakanı gerekirse anayasayı da, çiğneriz, ezer geçeriz derken, Lafta kişi hak ve özgürlüklerin anayasanın güvence altında olduğu palavralarından sıkıldık artık. 
Konun koyucular, millete koyarken kendi icat ettikleri kanunlara umursamaz tavırlar takınmasından yorulduk artık, bıktık artık.
Gelir gider adaletsizliklerin den, zengin ve fakirin arasındaki fark elli kat artmasından gariplerin güdümlü olarak hayat sürmesinden, Suriyeli vatandaşlar ülkemizde çocuklar peydahlarken, Bizim çocuklarımızın Suriye topraklarında can vermesinden yorulduk artık.
Hükümetin sabrımızı test etmeyin, gelirsek görürsünüz ha demesinden, ülke içindeki şakşakcılardan başka hiç kimsenin oralı olmamasından, diğer ülkelerin dahi kalaya almamasından sıkıldık artık.
Zam, zulüm işkenceden bitap düştük artık.
En pahalı besin maddesi et yiyememekten, Pahalı mazot ve benzini tüketmekten, fiyatı nedeni ile keyifli bir sıgara tüttürememekten yoksun kaldık, düşünemez hale kaldık.

Ülkem yorgun, halkım yorgun, ben yorgun, yeter artık bitap düşmekten sıkıldık, yönetecekseniz bu ülkeyi adam gibi yönetin.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları