HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

GÜNLERDEN CUMA- SÖZLEŞMELİ ER..

19 Kasım 2017 Pazar Saat: 12:57

Mübarek bir günde Gölköylü delikanlımızı toprağa verdik. Sıfatı insan. Mesleği sözleşmeli er.. Sözleşmeli Er… Kime nasıl niye kaç kuruşa söz verdiyse sözünü tutarken şehit oldu..

Askerin sözleşmelisimi olur yahu. Futbolcumu bu?.. Hani vatan kutsaldı. Askerlik kutsaldı. Vatan uğruna şehadete ermek kutsaldı Ne zamandan beri askerlerimiz sözleşmeli er olarak ölmeye başladılar. Sözleşmeli er. Yani paralı asker. Sözleşmeli er.Ha Amerikan ordusundaki Coni, ha benim ülkemin çocuğu. Sözleşmeli er. Sözleşmeli çavuş. Sözleşmeli uzman çavuş.

Hepside sözleşmeleri azraille yapıyorlar gibi kahpe savaşların birer gül yüzlü kurbanı olmaktan öte geçemiyorlar. Asker vatan için, bayrak için, toprak için ölür , şehit olur. Para için askerimiz ölürmü yahu. Size para veriyoruz öyleyse öleceksiniz denirmi?.. Bir mübarek Cuma günü toprağa verildi şehitim. Bilmiyordu azraille sözleşme yaptığını..

Ve bilmiyordu uğruna öldüğü savaşın ülke için değil petrol için olduğunu. Hakkınızı helal ediyormusunuz diye sordu hoca. Kimse tanımıyorduki garibimi. Mecburen helal ettiler. Ülkesinde yabancıydı.. Eğer yabancı olmasaydı sözleşmeli er olurmuydu ve bir Cuma günü veda edermiydi ülkesine ve sevdiklerine.. Rahat uyu şehitim..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları