HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

ALTINORDU CHP İLÇE BAŞKANI BÜLENT AKPINAR KARDEŞİME…,

18 Aralık 2017 Pazartesi Saat: 09:57

Sevgili Başkanım, Bülent Akpınar.

Değer verdiğim kardeşim Serkan Çelik ile Altınordu CHP İlçe Başkanlığı için güzel bir yarışmaya girdin.  Neticede seçimi kazanarak Altınordu CHP ilçe başkanı oldun.

Hayırlı ve uğurlu olsun. 

Ana muhalefet Ordu teşkilatında senin gibi donanımlı ve gözü pek bir arkadaşımızın başkan olması Ordu CHP teşkilatı adına sevindirici ve umut vericidir.

Aynı sözcükleri  seçimi kaybeden kardeşimiz Serkan Çelik  içinde yazacaktım. Çünkü yakından takip ettiğim Ordu CHP teşkilatında cesur yürek olduğunu bildiğim, sözünü esirgemeyen, donanımlı ve daha da önemlisi teşkilata ivme  kazandıra bilecek güce sahip iki kardeşimizsiniz.

Seçim sonunda yaptığın konuşmayı ve açıklamaları ayakta alkışlıyorum. Ayrıştırıcı değil, bütünleştirici olmak esastır.  Artık fikirler ve projeler üretmek hasıl olmalıdır.  Partililerinizi sabırla dinleyeceğinize inanıyorum. Eleştirilerden ders çıkartıp, eksiklikleri gidermek, hele ki parti içi demokrasiye uygun çalışmalar yapmak kaçınılmazdır.

Ulusal kahramanımız ve Türk tarihinin siyasi lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün, en önemli iki mirasımdan biri dediği CHP nin  Ordu teşkilatının bir koltuğuna oturmak  sana yakışmış ve güç vermiştir. Şimdi sıra bu gücü kullanarak, bu koltuğun hakkını vermektir. 

Sayın Başkan, hiç kimseye diyet  borcun yoktur.  Senin kişisel edan, ileri görürlüğün, kimsenin adamı değil, partisinin adamı olmayı kabullenir. Biliyorum ki sen de aynen öyle olacaksın.  Seçimler yakın da,  Seçilme adayları hızla artacaktır. Hak edene hak ettiği davranışı gösterecek, kimseye yol açmayacaksın. En az iki  dönem bu başkanlığı icra ederek  önüne bakacaksın. İki dönem sonun da başarılı olman  en büyük arzularımdan biridir.  Usulsüz yapılan delegeler ve parti ile üyesi olmayanların ve CHP’yi anlamayanların belgelerini de iptal etmen temennimdir.

Çalışmalarında, plan ve projeler önemlidir. Biz bunu daha önceki yönetimdeki arkadaşlarımıza anlatamamıştık ama umarım yan yana geldiğimizde size izah eder ve çalışmalarınıza katkı sağlarız.

Barışçıl ve hukukun üstünlüğüne inanarak yapacağın tüm çalışmalarda yanında olacağız ve seni destekleyeceğiz. Aksi takdirde de eleştiriler yapacağımızı da bilmeni isterim.

Umarım Ülkenin ve Ordu ilinin karanlık günlerden kurtulmasın da bir tutam katkın olur.

Yolun açık olsun.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları