HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

BİR SİYASAL PARTİ İSTİYORUM, İÇİNDE SEVGİ OLSUN

20 Aralık 2017 Çarşamba Saat: 09:35

Bir parti istiyorum. “ Gönülden” Bu benim işçim, köylüm, çiftçim, memurum desin. Onların sorunları benim sorunlarım, onların refahı toplumun refahı desin. Benim yani ekibimizin öncelikleri bunlardır desin ve bu düşünceyi içine sindirmiş olsun.

Bir parti istiyorum, ulusal sanayicinin yanında olsun, üretime gerçekten destek versin. İthalatı değil, ihracatı özendirsin. Teknolojik gelişmenin öncüsü olsun, beyin göçünü tersine çevirebilsin.

Bir parti istiyorum, Türkiye'nin vahşi kapitalizmin boyunduruğu altına nasıl sokulmakta olduğunu anlamış olsun; işçinin bu nedenle işsiz kaldığını, çiftçinin bu nedenle ürününü değerlendiremediğini görebilsin.

Bir parti istiyorum, çok uluslu şirketlerin Türkiye'nin ekonomisini, siyasetini nasıl bir “ ahtapot “ gibi sarmakta olduğunu görsün. Bu canavara karşı savaş açsın; açsın ki insanlarımız iş-aş bulabilsin. Ulusal sanayicimiz yatırım yapsın, ihracat yapsın, teknolojik atılım yapsın.

Bir parti istiyorum, siyasetin, halkı kandırmak, soymak değil, bu ülkenin çıkarlarını korumak olduğunu anlamış olsun. Liderleri halkın içerisinden çıksın, halk ile beraber yürüsün ve halkın partisi olsun.

Bir parti istiyorum, insan haklarını, toplumsal demokrasiyi,” Bu ülkenin insanları hak ediyor” diyerek geliştirsin; köle gibi başkalarına yaranmak için yapmasın.

Bir parti istiyorum, yabancıların emirlerini değil, bu ülke halkının isteklerini yerine getirsin ve ülke halkının kölesi ve de partisi olsun.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları