HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYİP ERDOĞAN VE AKP’ LİLER

29 Aralık 2017 Cuma Saat: 08:03

 

Yedi düvele karşı mücadele veren Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan kendi partisinde de AKP’li olanlar ve Aklında başka bir parti kurma olanlara karşıda mücadele vermektedir. Cumhurbaşkanı Ak Partiyi kurduğunda etrafında bulunan insan sayısı çok azdı. Yol arkadaşlarını da  tek tek belirleme şansı yoktu. Çünkü insanlar tarafından AK Partinin bu denli başarılı olacağı ve ülkeyi 15 yıl tek başına yöneteceği düşünülmüyordu.  Başarılı olmak hedefti.  Her seçimden zaferle çıkan AK Parti  gücüne güç katarak yol almaya devam etti.  Ama her siyasi partide olacağı gibi bu partinin için den de Rantçılar çıkacaktı.  Çıktıda. Rüşvet, yolsuzluk, hırsızlık kol gezmeye başladı. Cumhurbaşkanı ve partisinin önünü kesmeye çalışanlar bir yandan,  malı hamutu ile götürenler  başka bir yandan partinin içini karıncalandırıyorlardı.  Bir gün 17-25 aralık yolsuzluk operasyonları  yapıldı. Bu fetönün bir tezgahı olabileceği insanların aklına gelmedi. Evet  O günlerde FETÖ denen iblis AK Partiye operasyon yapmak istedi ama tutmadı. Kafada soru işaretleri kalsa da  AK Parti ve cumhurbaşkanı yoluna devam etti. Ama sayın cumhurbaşkanının kulağına belediyeler ve bakanlıklar hakkında o kadar yolsuzluk şikayetleri gittiki  bir gün dayanamadı TV lerin karşısına çıkarak ailem dahi olsa ben emir vermedikten sonra işlem yapmayın, işlem yapanın  ömrünü bitiririm dedi. Haklı da artık belediyeler ve bakanlıklar yaptıkları işlerle değil yolsuzluklarla gündeme gelmeye başlamışlardı.

Dedik ya dışarıda,

ABD,ALMANYA,İNGİLTERE, RUSYA,İSRAİL , Araplar ve ajanlara karşı cumhurbaşkanı mücadele verirken,

İçeride;

PKK,PYD,FETÖ  AKP’li hırsızlar ve kafasında bir başka parti kurma fikri olanlara karşı mücadele vermektedir.

Kim bu AKP liler: Bu zihniyet Ak Partili değildirler ancak Ak Partinin içine sızarak rant peşinde koşan yalamalardır. Sahtedirler.  Onlar ülkenin acılarına göstermelik vah vah çeken ama gerçekte ceplerini dolduranlardır. Partinin içine sızmış, kamufle olmuş olanlardır ve hemen her ilde sayıları oldukça yüksektirler. Cumhurbaşkanı şimdilerde bu zihniyete karşı mücadelesini vermekte ve hızla bu zihniyeti temizleme gayreti içerisindedir.

Bunun yanı sıra,  FETÖ nün tohumları da parti içerisine sızmışlardır. Onların kafalarında ise başka parti kurmak ve Cumhurbaşkanını alt etmek vardır. Cumhurbaşkanı bu tipleri iyi bilmektedir. En ufak bir gelişmede ortaya çıkan duru suyu bulandıranlar bu zihniyette olanlardır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yalnız adamdır.  Tek başına dışarıda ve içeride Ülkeyi ve AK Partiyi diri tutma çabası içerisindedir. Çevresine de güvendiğini sanmıyorum. İşte o nedenle teşkilatını yenilemekte ve metal yorgunluktan bahsetmektedir.

Cumhurbaşkanının: Tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek dil  söylevi de, kulağa hoş gelen bir durumdur. Aynen katılıyorum.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları