HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

ARAP BAHARI, İRAN VE TÜRKİYE

5 Ocak 2018 Cuma Saat: 08:46

Ülkemizi yönetenleri Arap Baharı diye kandırmışlardı.  Ortadoğu ülkelerin de diktatör yönetimlerine son verilecek yerine çağdaş, laik  Cumhuriyet yönetimlerini getireceklerdi. Hatta içimizden bir lideri Çıraklık Döneminde BOP eş Başkanısın diye kandırarak  yanlarına da çekmişlerdi.

Bir damla petrol için saldırgan vampirler gibi Arap ve Ortadoğu ülkelerine saldıran kan içici  Emperyalistler, Ortadoğu ülkelerini ve Arap ülkelerini kan gölüne çevirmişlerdi.  Milyonlarca Müslüman hiç uğruna mefta olarak aramızdan ayrılmalarına sebep olmuşlardı. Onlarca  Müslüman devlet  birbirleri ile kanlı bıçaklı olmuş, birbirlerini öldürmüş ama kazananlar Siyonist İsrail  ve ABD olmuştur. Devletlere Ağır silahlar satmışlar ve petrollerini ellerinden almışlardır.

Bir zamanlar ülkemiz üzerinde de oyunlar oynamışlardır. Ilımlı İslam Cumhuriyeti diye bir tez ortaya atılmış, AK Parti İktidarının muhafazakar kesimini etkilemeyi başarmışlardı.

İstanbul Gezi olaylarında  Ağaç katliamına son verilmesi için düzenlenen direnişe  sonradan Provokatörler dahil olmuş  ve Devlet bütünlüğümüzü tehdit altına almışlardı.

Hatırlayın o dönemlerde;

Askerlerin, Polislerin, yargının pasifize  edilmesi olayları hep ABD de kurgulanmış ülkemizde oynanmıştır.

Eski Cumhur Başkanı Abdullah GÜL, biz yapmazsak birileri gelir yapar  söylevi kulaklarımda halen çınlamaktadır. Bağımsız bir Türkiye’de hangi ülke iç işlerimize karışarak  kurum ve kuruluşlarımızı dizayn edecekti.  

ABD Başta olmak üzere Emperyalist devletler Orta doğu ülkelerinin haritalarını güncelleme isteği hep vardı. Bundan sonrada çıkarları uğruna bu istekleri devam edecektir.  Bu aşamada Müslüman ülkeler dikkat etmeli birlikte hareket etmelidirler. Aksi taktirde kukla ve yem olmaktan kurtulamazlar.

Emperyalistlerin Müslüman Devletlerinin haritalarını değiştirmeleri için önlerinde iki önemli ve kuvvetli devlet vardır. Bunlar  Türkiye ve  İran’dır.

ABD açık açık İran Devletinin yurttaşlarını iç savaşa ve direnmeye davet ediyor. Karışıklık çıkartarak olayların daha da alevlenmesini sağlıyor. İran rejimini  beğenmiyorum. Ama gözümüzün önünde bu ülkenin kaderinin dış mihraplarca çizilmesini de hoş karşılamıyorum.  İran düşerse hedef ülke Türkiye olacaktır.  Bunun da sebebi gayet açıktır. Emperyalistler bölgede güçlü ve kendilerine efendi demeyen devlet istememektedirler.

Hükümetler tez düşünecekler, eften püften şeylerle halkı avutana kadar çare arayacaklar ve tedbir alacaklardır. Hatırlıyorum da  Demokrasi alanlarında demokrasinin tanımını yapamayan zavatlara bakın dört tarafımız düşman ateşi altında, içimizde de tehditler devam etmekte ey yöneticiler akıllı olun demiş sekte sadece biz söyledik biz dinledik.  ABD nin PKK , PYD ve  DEAŞ terör örgütlerine açıktan verdiği destek ve silahlar ülkemizi kuşatma adınadır. FETÖ iblislerini tasarlayan, yaratan ve başımıza bela eden de ABD dir. O zamanlar Cumhuriyet yıkılsın ılımlı İslam gelsin diye yırtınanlar umarım akıllarını başına almışlardır.

Meydanlarda ;

Ey CHP

Ey ABD

EY Almanya  diye bağırmakla ülke aydınlığa çıkmaz demesi bizden olsun.

Eyvallah Canlar.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları