HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

CUKKA DİNCİLİĞİ..

14 Ocak 2018 Pazar Saat: 10:34

Cukkayı doldurmak için her türlü yalanı söylemek mübah oldu dinci camialarda. Özellikle din satmanın emek satmaktan kolay hale geldiği bu ülkede din tacirliği önemli bir sektör haline geldi. Sakalı bırak, üç- beş defa camide görün. Sonra pazarlamaya başla.. Nasılsa alıcısı çoktur bu dinin..

Saygı duyduğumuz, düğme iliklediğimiz imamlardan iğrençlik duyduğumuz imamlara geldik bu ülkede. Akıl aldığımız hocaların yalan saltanatlarıyla büyüyor yeni yetme çocuklar. İşiniz gücünüz yalan dolan… İşiniz gücünüz gıybet.. Takiyye.. Şekilcilik.. şirk.. Biz sizin yalanlarınızı yazmaktan yorulduk siz yalan söylemekten yorulmadınız.

Şu Kur’an-ı Kerimi bir oku kardeşim. Oku, yorumla. Bişi yap.. Orda ne yazıyor sen ne yapıyorsun bir kendine dön bak yahu.. Namazı da yanlış kılıyorsun, orucu da yanlış tutuyorsun Allah’ın bize bahşettiği kitabı okumuyorsun ama yandaş gazeteleri okuyorsun. Kuranı kerimin ilk emri ne?.. Oku.. Biz yanlışınıza, yalanlarınıza dur demeye devam edeceğiz..

Sonu nereye varırsa varsın. Bozulmuş mayalarınızı özünüze döndürmek için gerekirse başımız belaya girecek ama yılmayacağız. Seninki din falan değil. Seninki Müslümanlık falan değil be kardeşim. Seninkisi cukka dinciliği Seninkisi bezirgan Müslümanlığı.. TVler de ki şeytani imamlara , hocalara kulak vereceğinize bir oku be arkadaşım. Bir öğren. Hadislere, ayetlere bir göz at.

Gazetelerdeki şarlatan hocaları okuyacağına ilim oku, Fen oku, bilim oku.. Dinimiz, imanımız sayenizde tuz, buz oldu. Hurafe oldu. Bırak bu din tacirliğini kardeşim. İnsanları kucakla.. insanları sev. Ülkeni sev. Bayrağını sev..

Sizin yalanlarınızla daha kaç çocuk büyüyecek yok olacak.. Hoşgörüye gel. İnsaniyete gel. Amele gel. Öze, mayaya gel.. Bu ülkedeki saygın din adamlarına da saygıyı yok ettiniz. Müslümanlar sizlerden tiksinmeye başladı.. Bırakın bu kepazeliği be kardeşim. Bırakında herkes dinini emredildiği gibi yaşasın..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları