HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYİP ERDOĞANDAN ÜÇ TOKAT

31 Ocak 2018 Çarşamba Saat: 09:02

Müttefik olduğunu iddia eden ABD her fırsat bulduğunda ülkemizi zayıflatmakta, terör örgütlerini beslemekte, Sözde ülkemizin yanında olduğunu söylemekle birlikte her daim düşmanlarımız ile birlikte hareket etmekten çekinmemektedir. Çünkü güçlü bir Türkiye’nin başlarına bela olacağı  çok iyi bilmektedirler.

FETÖ ibislerini besleyen büyüten ve ülkemizin başına bela eden de bu zihniyettir. Bu hain örgütün yanı sıra  adının  İslami terör örgütü olduğunu söyleyen ama gerçekte İslam ile hiç bir alakası olmayan DEAŞ terör örgütünü de yaratarak Ortadoğu’nun başına bela etmiştir.

Rıza zarraf  denen İranlı vatandaşın ABD de yargılanmasını da, ülkemiz adına tehdit oluşturacak bir hale getirmişilerdir.

Hatta FETÖ’nün  ve ABD nin tezgahı ile PKK ve Türk yetkililerini OSLO da aynı masaya oturtarak  müzakere yaptıracak kadar küstahlaşarak bir araya getirmişlerdir.

ABD nin Türkiye üzerinde oynayacağı oyunlar elbette bitmeyecektir. Türk Hükümeti uyanık olmalı ve  akıllı eylem planları geliştirerek ve istihbarat tekniklerine de önem vererek  gelecek tehditleri önceden haber alarak  savuşturmasını yapabilmelidir.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın peş peşe gelen üç başarılı operasyonu gözlerden asla uzak tutulmamalıdır.

1.     Kuzey Irak Bölgesel Yönetiminin yaptığı referandumda tehlike önceden sezilerek tedbir alınmış. Gerekli yaptırımlar yapılarak, Barzani denen peşgermerin  ipi çekilmiştir.  O referandum  eyleminin ülkemiz bütünlüğüne zarar vereceği ve ABD nin sinsi bir oyunu olduğu önceden görülerek bertaraf edilmesi sağlanmıştır.

2.     ABD Devlet Başkanı ortada bir sorun yokken, 3 büyük dinin doğduğu Kudüs’ün İsrail’in başşehri  olduğunu ilan etmesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük gayretleri ile konunun Birleşmiş milletlere taşınması ve Çıkan karar sonucu dünyanın şımarık çocuğuna kocaman bir Türk  tokat  inmesi ABD nin bizim Bursa şeftalisi gibi dağılması ülkemiz adına önemli bir başarıdır.

3.     Bana göre en önemli gelişmelerin başında ABD denen terör yanlısı devletin PKK nın Suriye uzantısı PYD ve YPG ye 4 Bin tır ağır silah göndermesi ve  Emperyalistlerin kemik yalayan itlerine Ülkemiz güneyinde Suriye sınırında boydan boya Sınır güvenlik ordusu kurma isteğidir.  Ülkemizin güneyini ve sınırını kuşatmak isteyen ABD nin asıl hedefinin  Ülkemizi bölmek olduğu herkesçe bilinen bir gerçektir. Hatalarından arınan Cumhurbaşkanımız, AFRİN Zeytindalı operasyonunu  başlatarak  ABD ye bir tokat daha atmıştır.

Bu gelişmeler göstermiştir ki, Türkün Türk’ten başka  dostu yoktur. Artık herkes aklını başına almalı devletinin yanında saf tutmalıdır.

Tüm okurlarıma bir başkadır benim memleketim şarkısını armağan ediyorum.

Allahım tüm güvenlik güçlerimizi korusun.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları