HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

ARSLANLAR GİBİ..

26 Haziran 2018 Salı Saat: 09:43

Demokratik hakkımızı kullandık. Ülkemizin daha aydınlık olması için demokratik mücadelemizi verdik. Aslanlar gibi dik durduk.

Kimseyi incitmeden kimseye hakaret etmeden kimseye küfür etmeden insani haklarımızı sonuna kadar kullandık. Yanlış gidiyor işler dedik. Yanlışları yazdık. Doğruları belgeleriyle ortaya koyduk.

Her görüşten arkadaşlarımızla sosyal medya üzerinden şakalaştık. Birbirimize takıldık. Bazıları hadlerini aşsalar da buna müsaade etmedik…Sonuçta seçimler bitti hayat devam ediyor.. Cumhurbaşkanlığını kazanan Sayın Erdoğan’ı kutluyoruz.

Meclisi hak etmeyen ama meclise seçilen vekilleri kutluyoruz. Doğrumuz devam edecek. Yine yaşadığımız ve nefes aldığımız bu insanlarımızla birlikte yaşayıp birlikte hareket edeceğiz. Direniş ruhumuz devam ediyor..

Özellikle bireysel olarak kimseye özel bir kinimiz yok. Her şey ülkemiz ve insanımız için. Seçim sürecince binlerce insanla yazıştım görüştüm. Kimseleri kırmadığımı düşünerek kimseden özür ya da af dilenecek değilim. Ülke yönetimi ile ilgili düşüncem hiç değişmedi. Ülkemizi kötü günlere teslim edenler düşünsün.

Orduda özellikle yalandan ağlayan fındıkçılar düşünsün. Mücadelemiz daha çetin bir şekilde ateşler çemberinden geçerek sürecek olması nedeniyle siyasetin ve partilerin ortada bıraktıkları çamurlarda yüzmeden kendi bildiklerimizi doğrularımızı dürüstçe yaşamak isteyen halkımıza anlatmaya devam edeceğiz.

Ne kadar anlatabilirsek.  Yâda halkımız ne kadar anlayabilirse. Hiçbir partiye hiçbir siyasi görüşe düşman değilim. Hepsini severim ve güzel olan kısımlarını hayatlarımıza monte ederim. Temiz bir seçim olup olmadığını yetkililere bırakarak Seçimde yeni bir siyasetçi kimliği çizen ve aldığı başarısıyla sözünde duran İnceyi ve Sayın Erdoğan’ı yeniden kutlarım. Her şey ülkemiz için..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları