HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Topkaraoğlu

Mehmet Topkaraoğlu

ORDU, ÇOK DEĞİŞECEK ÇOK

9 Kasım 2019 Cumartesi Saat: 09:03

Umutluyum. Çünkü Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen 'İş Dünyası ile Buluşma Toplantısı'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, burada iş adamlarıyla bir araya gelerek beklediğimiz müjdeyi verdi.

Bakan Albayrak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de yakından takip ettiği Karadeniz-Akdeniz yolu başta olmak üzere alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile Ordu’nun özlemle beklediği demir yolu için beklenen müjdeyi verince salonda bütün gözler birden parlayıverdi.

Nasıl parlamasın ki gözlerimiz. Bakan Albayrak, konuşmasının arasında, “Türkiye için değişim dönemi başlıyor” deyince bende o an evet şimdi Ordu içinde değişim dönemi başlıyor dedim kendi kendime. İnşallah çalışmalar Bakan Albayrak’ın da dediği gibi hızlı başlar ve süreç hızlı işler.

144 yıllık rüya' olarak adlandırılan Karadeniz- Akdeniz Otoyolu (Dereyolu) Projesi'nin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağının da müjdesini veren Bakan Albayrak, “Altyapı, karayolları, DSİ, OSB noktasında çok önemli adımlar atıyoruz.

Karadeniz- Akdeniz Projesi’ni 2020-2021 yıllarında tamamlıyoruz. Bunun yanı sıra buraya gelmeden önce bakanlarımızla da görüştük demir yolu altyapısı ile ilgili adımlarımızı da hızla atacağız” diyerek yüreğimize kocaman bir su serpmiş oldu.

Makus talihimizde bugüne kadar verilen bütün vaatler hep sözde kalmıştı. Ama şu saatten sonra artık inanmaya başladım ve sonuna kadar da inanmak istiyorum. İnşallah Ordu için değişim dönemi de böylece başlamış olacak. Ordu çok değişecek çoookkk…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları