HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

GÜLER’İ ÖRNEK ALIN!

10 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 09:42

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için Ordu’dan seçilecek olan milletvekillerine çağrıda bulunmak istiyorum.

Sakın seçildikten sonra Ordu’yu unutup gidip Ankara’lı olmayın. Yüzünüzü 5 yılda bir değil her zaman görmek istiyoruz. Hizmet anlayışı çerçevesinde de Ordu Büyükşehir Belediyesi (OBB) Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i örnek alın.

Neden mi?

Ordu, Ordu olalı sosyal belediyecilik akımını Başkan Güler tarafından gördü. Örneğin fındık belediyenin bir işimi? Hayır ama Başkan Güler, fındıktan tutun Organik tarımdan çıkın, sağlıktan tutun spordan çıkın, kültürden tutun turizmden çıkın, ilimden tutun bilimden çıkın, Enerjiden alın ekonomiden çıkın, A’dan Z’ye her alanda Ordumuzu ayağa kaldıran isim oldu.

Küçük, büyük demeden küçüklerin dedesi, gençlerin amcası, orta yaş grubunun abisi, akranlarının kardeşi olarak bütün gönüllerde layığı ile yer almayı başaran isim oldu. Çünkü Başkan Güler’in tek hayalinde kocaman bir Ordu vardı.

Taşına, toprağına her şeyine aşık olan bir isimdir Başkan Güler. Eline aldığı her işi de üstün başarılarla noktalamayı başardı. Bakın görün ve anlamaya çalışın aynası iştir kişinin. O yüzden meclise giderken önce kendinizi bir aynanın karşısına geçerek tartın ve öyle gidin.

Ordu’ya hizmet için gideceksiniz. Ordulular size bunun için vekalet verecek. Hak için, hukuk için, adil olmak için, hizmet için gidin.

Yoksa bu şehirden aldığınız vekaletler size helal olmaz. Ordulu seçmenin en muzdarip olduğu konu ne biliyor musunuz?

Orduluların en muzdarip olduğu konu vekalet verdikleri milletvekillerini hizmet için bir daha Ordu’da görmemektir. Vekalet verdikleri vekillere bir daha ulaşamamaktır. Hizmetlerde, taleplerde, yatırımlarda ellerinin, kollarının hep bağlı kalmasıdır.

Şimdi vekil adayısınız. Yarın bazılarınız vekil olup, Başkentin yolunu tutacaksınız. Bu şehrin vebali altında kalmazsınız İnşallah. Bu vesile ile insan ayrımı yapmayan, hizmetlerinde sağ, sol ayrımı yapmayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’i örnek almanızı tavsiye ediyorum… 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları