HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Berkant DOĞAN

Berkant DOĞAN

RANTÇILAR- YEMCİLER..

30 Kasım 2016 Çarşamba Saat: 08:59

Her düzenin embesilleri.. Her sistemin taşeronları. Her boyutun paragözlüleri. Havadan kazanıp yerde yiyip ahrette hesap vermeyeceklerini düşünenler..

Rantçılar. Birde yemciler.. Geçinenleri, geçinmeye çalışanları birde yaptıkları onca emeğe rağmen üstüne bir bardak soğuk su içenleride saymıyorum..

Ordu”nun her coğrafyası rant” a dönüşmüş.. Mesela çimen kokulu, çiçek kokulu yaylalarımız. Mesela nağmelerinde uyuduğumuz kuş cıvıltılarının güzelliğindeki derelerimiz, tepelerimiz.. Tabiatımız işgal edilmiş.

Yeşilliklerimiz ne kadar ağıt yaksalar da mazot kokulu makinelerle hurdaya dönüşmüş.. Ve nasırlı ellerimiz bile rantın harcı yapılmış.. İnşaatlar rant.. İmarlar rant.. Yatırımlar rant. Öğrenciler rant. Öğretmenler rant..

Allah”ı , kitabı,i namusu Ahlakı unutanlar havadan kazandıkları haram paraların gücüyle cennet satın almaya başladılar.. Yemciler.. Rant ağalarının simsarları.. Rant ağalarının cep harçlıkçıları.

Adamı olan vatan toprağımızı taşıyorlar özel adreslerine.. Başkan , vekil, müdür, amir, bürokrat fark etmiyor.. Aç gözlülük, tamah, para delisi yapmış insanlarımızı.. Çalıp kapmanın ödül sayıldığı, namusuyla kanzanmaya çalışanların födül sayıldığı ucube bir kent olmuş Ordu.. Hay rantınız batsın sizin..


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları