HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

HÜSEYİN DENİZ

HÜSEYİN DENİZ

MUSANIN ASASINI ELİNİZE ALINIZ

6 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 09:55

Dostları: konumuz aslında adı Türk ancak gavur medyasının silahı ile vurulan gençlik

Biliyorsunuz Hz  Musa zamanında bütün sihirbazlar Hazreti Musa’ya karşı birleşerek sihir yapıyorlardı Hz Musa da  onların sergiledikleri  bütün  sihirlere karşılık elindeki asasını yere atıp yedi başlı ejderha’ya dönüştürüyordu.

Evet konu anlaşıldı sanırım dünya birleşmiş topyekün islâma ve Müslümanların kutsallarına saldırıyor buna karşı Hz Musa gibi olmalıyız.

Evet! 80 yıldır, Ülkemizde oynanan  tiyatro, yazılan romanlar, çekilen film ve  diziler genellde bu sektörde olan yapım ve  seneryolarında işlenmek istenen bir yolan gibi zehir saçan düşmanca hedefleri Islan ve Müslümanl gençliğin gözünden Yüce İslâm dinini ve ve onanmış olan o dinin temsilcileri olan hacı ve hocalarını bilerek ve kasıtlı bir şekilde ya sahtekar,üç kağıtcı gösterildiler yada hiç yer verilmedi. Bu zamana kadar çekilen film ve dizilerin hiç birinde kesinlikle İslâmın öğretisi ve emri olan ibadetlerini yapan düzgün  karakterli insanlara yer verillğine şahit olmadık.Örneğin Namaz kılan,ibadetini yapan düzgün insanları hep alakalılar yada hiç bir lekilde  yer verilmedi, Geçmişe şöyle bir bakarsak bütün sanatçıları,senarisleri, dizi çekimleri dublajcıları hepErmeni ya da diğer dinlerin temsilcileri olan aktörlerden oluşmaktadır.Nedeni gâyet açık ve nettir:Yüce  İslâm dinine hakaret ve ona inanları hakir ve aşağı üçkağıtçı düzenbazgöstermektir

Mesaja örnek vermeye kalkarsak çok kişiler tarafından çok meşhur olarak kabul edilen Aşk-ı memnu  roman kitabında  olduğu gibi yine  buna benzer kitaplardan uyarlanan film ve dizilerde de olduğu  üzrere inanmış Türk toplumunun dinine diyanetine,örf ve adetlerine saldırının olduğunu açık ve net olarak şahit olmaktayız.Gerçek hedefi ve gayesi Türk geçtiğini inancından uzaklaştırmak aynı zamanda aile yapısını, kültürünükökünden kazımaki vede  bir dinamit gibi Türk aile yapısını bozacak dizi filmler çekilip izlettirerek yengesine kuzına komşusunayan gözle bakan

Harama helale riayet etmeyen başıboş özgür gençlik yetiştiren karakterlerini çok güzel oynayan gençliği yoldan çıkaran sokak ve caddelerde bulusmayi gayet doğal kabul ettiren hatta sevişmeye aşk dedirttiler. İşte o kitabın adı aşkı memnu bu kitap türkiyede binlerce basıldı, içindeki konularla örnek aşınarak dizisi çekildi reytingler kırıldı. Milyonlara yasak bir ilişki işlendi ve  sonuç Müslümanların çocuklarına  avrupa-ı  özgürce bir yaşam tarzı  özendirdiler

Dostları! akşam ailenizle bir film izlemeye kalksanız da gerçekten izleyebiliyor musunu?

İşte bu ve unun gibi Türk aile yapısını bozanaile içi yan gözle birbirine  bakmaları, genç kızların erkeklerine yan bakanmı dersiniz! gençlerin kızlı erkekli cafe barlardabuluşması sevişmesi normalmış gibi kabul edilmesinin önü açıldı bu günümüzde gayet normalmış gibi artık kabul görmektedir.

Kısa dönem yaşan buluşmaların sonucunda yaşanılan  aşklar neticesinde zinanın önü açılmış oldu.

Hani küçük serçenin bir şarkısı vardı Müslümanın Yahudisi olur mu?

Beyler Müslüman nasıl Yahudi gibi hissediyor gibi yaşar yaşarsa sonucu bu olur

İşte bu ve bunun gibi konusu belli olan Müslümanlığı ortadan kaldırmak ve Türk toplumunun yapısını kültürünü bozacak bütün film dizi ve bilerek düşmanca işlenen bütün seneryokarın tek hedefi vardı oda dinin,diyanetin,haram ve helal olgu olmadan bir yaşam tarzı  bir toplum yapısı oluşturmak buna yönelik konuları işlemek sonuçta kendilerine benzeyen bir geçtik bir nesil yetiştirmek böylece o ülkeyi ele geçirmek,ihasa etmek çünkü onlar için çok kolay olacaktı ve bunda başardılar.

Ne zaman evimizin içine Çanak antenler girdi,80 Yıldır bu evimizin giren TV’lerin yayınları neticesinde tahribatların önü arkası kesilmedi her gün Türk kültürü örfü adeti gençliği,onların bu akıttıkları zehir ve bombardımakarın etkisiyle İşte bu ortamda büyüyen genç nesiller, İçki, kumar,zina,eroin,esrar gibi dinen yasak olan şeyleri normalmiş gibi göstererek âdeta Allah’a ve onun emir ve yasaklarına meydan okuyan bir geçlik türedi, bunun neticesinde gençlik; ölünce ışıklı bir mekanda eğlencesine devam edeceğini zanneden, cehennemi tamamen devre dışı bırakan nesil bir gençlik kimleri örnek aldı dersiniz!

Dizi ve filmlerdeki oynayan oyuncuları kendine âdeta ideol kabul ettilere ve böylece geçtik elden gitti.Geçmişinden dininden diyanetinden ömründen, adetinin koparılmış oldu.

Peki bu suç kimin sayılır?

Bizler kendimizi muhafazakar bir aile yapısına inanarak ve ona bürünerek  çocuklarımızı bugünki gençlerin örnek aldığım ideol  kabul ettikleri okullar olan tiyatro, sinema gastecilik balerin gibi bölümlere göndermedik bu alan boş kaldı bu alanı onlar doldurdular bu vebal çok büyük bunun vebalini elbetteki bizler bugün çok ağır bir şekilde ödüyoruz.

Dostlarım! Biz bu ve bunun gibi şeyleri basite almayalım kız olsun erkek olsun çocuklarımızı bu alanlara Yönlendirelim bu boşluğu bizlerde kapatmaya çalışalı. bakarmısınızbir bizim yavrumuz milli takımda bize uğur yaşatmış dünyada istiklal marşımız okutmuş başarı elde etmiş ve açtığı pankartta Osmanlı’nın son  sultanı Abdulhamid’i ona Türk düşmanı kabul ettirmişler. Bu yavrumuz geçmişine tarihini sağlam kaynaklardan okuyup öğrenseydi böyle  kameraların önüne geçip dünyanın ondan beklediği bu talihsiz açıklamayı yapabilir miydi?

Bakar mısınız adı milli takım kendisi milli takım oyuncusudur, demekki milliliğin ve manevi değerlerin ne olduğunu bu yavrumuz bilmeyerek bizleri üzmüş olsada bu suç onun değildir, asıl suçlu bizleriz.

 Öyleyse 80 Yıldır tarihine, din ve diyanetşne,örf ve  adetiletine düşmanlık eden çekilen her film-dizi ile dini kavramların hiç olmadığı senaryolara maruz kalan nesilleriin günümüzde nasıl yetişdiklerini düşünebiliyormuyuz

İşte günümüzün genç nesilleri geçler bizim olması bizimde,ancak! Bize değil onlara benzeyen,onların kendilerine benzettikleri ve yetiştikleri gençlik

Bu grçençlik durup dururken bozulmadı. İnce ince gençlerin beyinleri işlendi. böylesine imanlı gençlik e ihmal edildi sonuçta

kazanılan başarının arkasından allah’a dua ve teşekkür yerine  şanoanya patlatarak kutluyoruz bir asırlık nesli dinden,inandan işte şekilde  uzaklaştırmayı başardılar ve  kendilerine benzettiler.

Aziz dostlarım! Düşman bu imanlı ve ihlaslı  gençliği  Çanakkale'de bütün dünya niraraya geldi  tankla topla yenemedi Öanakkeleye giremedi, Çanakkale geçilmez dedirtti ancak! Evlerimize  Çanak Antenle girdilet o imanlı ve ihlaslı gençliği bugün nasıl bitirdiklerini şahit oluyoruz.

En son mikropları ise dokunmatik telefonlar sayesinde geçtik ailelerinden uzaklaştı tamamen kontrolü mümkün olmayan zararlı zarardız sosyal medya bağımlısı haline geldi Allah sonumuzu hayr eylesin..

İlahiyatçı yazar Hüseyin Deniz


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları