HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

KARADENİZ DE CHP TEŞKİLATLARI NEDEN ZAYIF

19 Nisan 2017 Çarşamba Saat: 09:30

 

CHP teşkilatları seçimler kaybediyor, tın

CHP teşkilatları referandumlar kaybediyor, tın tın

CHP teşkilatları halka güven vermiyor, tın tın tın

Teşkilatlar tınlamıyor bile. Tabi bunun sebepleri var. Halkı anlamamak ve meseleleri anlatamamak.

Karadeniz Bölgesinin en doğusundan en batısına kadar, seçimleri ve refarandumları seyreden bir kadro var. Etkisiz kalan bir yapı var. Bir ilimizde Merkez ilçe Başkanını, adamın tüm sülalesi AKP li olduğu halde sırf avukat diye yoldan buluyorlar, geçmişte hiç bir hizmeti olmadığı halde İlçe Başkanlığı koltuğuna oturtuyorlar ve bu muhterem daha yılı dolmadan bırakıp kaçıyor. Bu tiplerden ne bekliye bilirsiniz ki,

Bakın referandumu kazanan cumhurbaşkanı halka hitap ederken, hedefin Mart 2019 olduğunu gösteriyor ve AKP lilere gevşemeyin talimatı vererek, daha sıkı çalışın emri veriyor. CHP teşkilatları ise seçim ve referandumlardan sonra kaybetmelerine ve bir ivme kazandırmamalarına rağmen koltuklarına yapışarak, kış uykusuna yatıyorlar. Efendim, seçim gelecekte bir ay öncesinden çalışıyor görünecekler. Utanma ve arlanmak ta yok. Genel Başkan Kılıçtaroğlu, daha ne yapsın. Genel seçimlerde ve Referandumda tek başına yedi düvele karşı mücadele verdi. Bunca baskı ve zorluklara göğüs gerdi. Karadenizdeki illerimizlerdeki örgütler biraz hareketlenseler bu referandum ''Hayır'' oyu çıkardı.

İl ve ilçe örgütleri hata yapmaya devam ediyorlar. Vekilik yolunu açacak üyeler yapılması, dünyadan bir haber delegeler oluşturulması, İl ve İlçe Başkanlığı seçimlerinin tüzüğe uygun ama sorumluluktan kaçanların asker delegelerce yaptırılması. CHP yi zayıf düşürmektedir.

Bu gün Ordu ili; Trafik, yapılaşma, Alışveriş merkezlerinin şehir içinde kurulması, şehir içlerinde otellerin yapılması, içme suyu, bozuk yollar vb sorunlara rağmen teşkilatların bu yanlışlara cevap verememesi, ibrelerinin düşüklüğünden kaynaklanmaktadır.

Kocaman karadeniz illerinin teşkilatlanması hemen hemen her ilde aynı olduğundan dolayı, aynı yüzler rol kapma çabaları göstermelerine rağmen başarısızlıkların gelmesi doğaldır.

Eyy CHP yanı başınızda AKP teşkilatı var, son on yılda 4-5 ilbaşkanları ile çalışıyorlar. Bir giden bir daha gelmiyor. Sizin derdiniz nedir. Sizden başka akıllı adamın olmadığınımı düşünüyorsunuz.

Hitabınız, zayıf

İletişiminiz, zayıf

Teşkilatlanmanız, Zayıf

ve sizler Karadenizin CHP teşkilatlarını meşgul etmeye devam ediyorsunuz.

Genel Başkanınız, sizin zayıflığınızdan dolayı her seçimden dolayı istifaya davet ediliyor.

Hadi bakalım masadan kalkın ve doğru evinize,

By

By

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları