HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Mehmet Ziya Odabaş

Mehmet Ziya Odabaş

ABD, RUSYA EL ELE; TÜRKİYE HEDEFTE

3 Mayıs 2017 Çarşamba Saat: 10:02

 

ABD ve RUSYA hedefe ülkemizi koymuşlar, güç gösterip duruyorlar. Zırhlı araçları ve ağır silahları  PKK uzantısı PYD ye verdikleri yetmiyormuş gibi, Şimdi de bu teröristlerle birlikte sınırımıza karşı nöbet tutuyorlar. Bu ne demektir. Türkiye'yi göz altına almışlar, savaş çığırtkanlığı  yapmaktır. Biz oyunu kurallarına göre oynamalıyız.  Aksi taktirde bir zamanlar başbakanımızı BOK (pardon) BOP eş başkanısın diye kandırmışlardı ya, işte o planı uygulamaya koyacaklar. Hem de dünya lideri  Cumhurbaşkanımızın seyredimin de.

İçeride Eyy CHP

Eyy KIlıçtaroğlu diye bağıralım yırtınalım.

Ama dışarıda ve sınırlarımızda, atı alan Üsküdarı geçmektedir. Ozaman eşeği nasıl Niğdeye süreriz, Cumhurbaşkanımız bu sorunun cevabını da biliyordur inşallah.

Dedik ya o kadar kolay değil dünya lideri olmak. Önce kendimizi tanımalıyız. Gücümüzü bilmeliyiz. Kendimizi dev aynasında görmemeliyiz. Süper güçlerin yanında fügüran olmamak için her boka (Pardon) topa  girmemeliyiz.  Biz orta ölçekli bir devletiz. Püf dediklerinde ekonomimizin ne hallere gelebileceği unutulmamalıdır.  Dışa bağımlı  yaşamaktayız. Teknoloji üretimimiz yok denecek kadar az.   Hal böyleyken gereğinden fazla blöfler yapmaktayız. Avrupa ve süper güçler artık blöfleri yemiyorlar. Kendi kendimize  ezikliğimizle kalıyoruz. TSK güneye yığınak yapıyormuş, yapsa ne olur. ABD ve RUSYA ile savaşmı yapacağız. Hepimiz biliyoruz ki, yerimizden kıpırdayacak halimiz yok. 

Fazla debelenmek ülke içinde daha büyük bir zafiyet doğurmaktadır.  Allah korusun bu durum ülkeyi bölünmeye kadar götürür.  Yapabiliyorsanız, Suriyelilere yol verin  gitsinler. Ama onu da yapamıyorsunuz. Çekinceleriniz var veya halkda gizlediğiniz anlaşmalarınız var. Sayenizde ülke göçmenler, mülteciler çöplüğüne döndü. 

Musul ve Kerkük düştü. Ruhlarına fatiha. 

Barzani kabardı,

PYD güçlendi,

Ülkemiz prestij kaybetti. 

Şimdi seslenme sırası bizde,

EYY yöneticiler uyuyormusunuz. 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları