HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2018 Çarşamba Saat: 06:54

ORDULULAR AKILLI DURAK BEKLİYORLAR

ÖZEL HABER
ORDULULAR AKILLI DURAK BEKLİYORLAR

Altınordu İlçe Merkezinde bulunan dolmuş duraklarının nizami ölçülerde olmadığı ve bazı dolmuş duraklarının ise hala ihtiyaca cevap veremediği gözlendi. Şubat ayında toplu ulaşım sistemine geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi, dolmuş duraklarının yenilenmesi ve mevcut eski duraklarında nizami ölçülere kavuşturulması yönünde henüz bir çalışma başlatmamasına vatandaşlardan tepki geldi.

Özellikle yağışlı havalarda dolmuş duraklarında vatandaşların soğuktan ve yağıştan korunamadığı ortaya çıkarken, hat güzergahlarının ve gelen aracın hakkında da bilgi tabelalarının henüz yer almadığına da değinen vatandaşlar; “Henüz duraklara ve yeni sisteme alışamadık. Hangi otobüs hangi güzergahlardan geçiyor belli değil. Eski ve yeni duraklar birbirine karışmış. Çoğu defa yanlış binip tekrar aşağı iniyoruz. Bindiğimiz zaman da kartıda okutmuş oluyoruz. İkinci defa da yeniden okutmak zorunda kalıyoruz. Masrafı da, külfeti de ayrı bir dert oluyor.

Büyükşehir Belediyesinin bu duruma vatandaşlar adına acilen müdahale etmesini bekleyen Ordulular, Altınordu ilçe merkeze tek tip akıllı dolmuş duraklarının bir an önce monte edilmesini bekliyorlar.

Bu arada şehrin bazı noktalarına monte edilen küçük durakların ise soğuk ve yağışlı havalarda ihtiyaca cevap veremediğini dile getiren vatandaşlar, bütün dolmuş duraklarına diğer büyükşehirlede olduğu gibi muhafazalı tek tip akıllı durak yerleştirilmesi gerektiğini savundular. (HABER SEMRA GENÇOSMANOĞLU)

Anahtar Kelimeler : ORDULULAR, AKILLI, DURAK, BEKLİYORLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız