HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Nisan 2018 Çarşamba Saat: 07:20

DOĞALGAZ ABONE SAYISI 5 BİN OLDU

  Fatsa ilçesinde doğalgaz hattı döşemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Aksa yetkililerinden alınan bilgiye göre 12 bin  dairenin önünde gazlı şebeke bulunduğu doğalgaz kullanımında abone sayısının 4950  aktif kullanıcı sayısını
DOĞALGAZ ABONE SAYISI 5 BİN OLDU

  Fatsa ilçesinde doğalgaz hattı döşemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Aksa yetkililerinden alınan bilgiye göre 12 bin  dairenin önünde gazlı şebeke bulunduğu doğalgaz kullanımında abone sayısının 4950  aktif kullanıcı sayısının ise 4 bin 100’e ulaştığı bildirildi. Mustafa Kemal Paşa mahallesi ve Sakarya mahallelerinde doğalgaz abone işlemleri devam ediyor. Sakarya mahallesinde yüzde 70 oranında doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Aksa Doğalgaz ekipleri şuanda Kurtuluş mahallesinde yoğun bir şekilde doğalgaz çalışmalarını sürdürüyor.

  “ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan doğalgaz çalışmalarının  büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, “Fatsa ilçemizde doğalgaz kullanımında abone sayısı 5 bine bunun 4 bin 100 abonesi aktif kullanıcı durumunda. Dolunay mahallesi, Mustafa Kemal Paşa mahallesi ve Sakarya mahallelerinde doğalgaz abone işlemleri devam ediyor.  2017 yılında merkez mahallerimize doğal gaz konusunda ağırlık verdik bu sene de merkezdeki yoğun çalışma devam ediyor. 

Doğalgaz için 2017 yılında yatırım bedeli 20 milyon Türk lirasıydı, bu seneki yatırım bedeli de önümüzdeki günlerde belli olacak. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Merkez mahallelerimizde bu yıl bu çalışmaları bitirmeyi planlıyoruz çünkü alt yapı çalışmaları tam anlamıyla bittiğinde üst yapı çalışmalarına geçilecek.

Bu yıl  Fatsa ilçemizde tam anlamıyla doğal gaz çalışmaları bitmeyecek ama merkez mahallerde bir an önce doğalgaz çalışmalarını bitirmeyi planlıyoruz. Doğalgaz konusunda Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : DOĞALGAZ, ABONE, SAYISI, 5, BİN, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız