HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mayıs 2016 Çarşamba Saat: 09:06

“KADINLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz eşi Yeter Yılmaz ile birlikte, 2. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen toplantıda 19 ilçede faaliyet gösteren sivil topum kuruluşları kadın temsilcileri ve kadın hemşerilerimizle biraya ge
“KADINLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz eşi Yeter Yılmaz ile birlikte, 2. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen toplantıda 19 ilçede faaliyet gösteren sivil topum kuruluşları kadın temsilcileri ve kadın hemşerilerimizle biraya geldi.

 

ORDU KENDİ İÇİNDE BİRLİK VE BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Enver Yılmaz, Ordu'nun Büyükşehir olmasıyla birlikte kendi içerisinde birlik ve beraberliği yakaladığını, bu birlik ve beraberliğin ilimize daha çok hizmetlerin getirilmesinde etkili olacağını söyledi.

 

2 YILLIK ÇALIŞMALAR ANLATILDI

 

Başkan Yılmaz, Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla elde ettiği kazanımlara dikkat çekerek Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluş süreci ve başta yol, su ve çöp konuları olmak üzere 2 yıl içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

BAŞKAN YILMAZ: “KADINLARIMIZI HER ALANDA DESTEKLİYORUZ”

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Enver Yılmaz; “Ailede, toplumun direği olan kadınlarımızı her alanda destekliyoruz. Geleceğe güçlü nesiller yetiştirecek kadınlarımız için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, iki yıllık süre içerisinde hanım kardeşlerimiz için Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde kadınlar plajlarını hizmete açtık.

 

Elif Der öncülüğünde 19 ilçemizin 13’ünde hanımlar lokallerini hizmete açtık. “Birlikte Büyüyelim Projesi” kapsamında temin ettiğimiz 10 bin adet yenidoğan setini 19 ilçede yeni doğum yapan annelerimize hediye ettik. ORMEK kurslarımız ile bayan kardeşlerimizi meslek sahibi yapıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “KADINLARIMIZI, HER, ALANDA, DESTEKLİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız