HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Nisan 2018 Salı Saat: 10:37

“ TURİZM ETKİN BİR DİPLOMASİDİR”

Kültür Turizm Bakanı ve AKP Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Kurtulmuş’un mesajında şu ifadelere yer verdi;
“ TURİZM ETKİN BİR DİPLOMASİDİR”

 

Kültür Turizm Bakanı  ve AKP Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş, Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Kurtulmuş’un mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Ülkelerin ekonomi politikalarında güçlü bir yere sahip olan turizm, bugünün dünyasında etkin bir diplomasi unsuruna dönüştü. Coğrafi konumu ve kadim medeniyetlere yuva olan topraklarıyla Türkiye, doğal güzellikleri ve tarihi-kültürel zenginlikleriyle uluslararası ulaşım ve konaklama sektörünün en önemli duraklarının başında yer alıyor.

 

Tüm bu bileşenlerle Türkiye hem insani diplomasi hem de ekonomi açısından müthiş bir potansiyel taşıyor. Bu engin turistlik zenginliklerimizi ve kültürel çeşitliklerimizi ülke tanıtımı için yumuşak güç unsuru olarak kabul ediyoruz. Bu doğrultuda oluşturacağımız bir dille küresel ölçekte dünya markası olarak ivme kazanmayı planlıyoruz. Bakanlık olarak politikalarımızın merkezine; ‘doğal-kültürel-tarihi mirası koruyan ve medeni bir dünyanın ana aktörü olan’ bir turizmi koyuyoruz.

Sektör aktörleri ile bir bütün olarak karşı durduğumuz zor günlerin ardından yeniden iyi bir sıçrayış yakalamayı başardık. Performansımızı katlayarak artıracak, turizm değer zincirinin her bileşeninde kaliteyi yükseltmeyi sürdüreceğiz. Rekorlarla başladığımız 2018’de sektör temsilcileriyle el ele vererek daha bu rakamları da aşan başarılara imza atacağız.

 

Türk turizmininin gelişiminde ve sektörel başarıda emeği olan, omuz omuza sektörü yükselten, başta sektör çalışanları olmak üzere, gönüllü turizmcilerin ve tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler : , TURİZM, ETKİN, BİR, DİPLOMASİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız