HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Mayıs 2018 Perşembe Saat: 09:36

“FINDIK 15 LİRA OLACAK, DOLAR 1 GÜNDE DÜŞECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün Düzce’de yaptığı konuşmada fındık ve dolar hakkında önemli açıklamalarda ve iddialarda bulundu.
“FINDIK 15 LİRA OLACAK, DOLAR 1 GÜNDE DÜŞECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün Düzce’de yaptığı konuşmada fındık ve dolar hakkında önemli açıklamalarda ve iddialarda bulundu.

Doların bir günde düşeceğini iddia eden CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Düzce'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirip, sorular yönelttiği konuşmasında fındık fiyatının 15 lira olacağını, satılmazsa devletin satın alacağını söyledi. 
'FINDIK 15 LİRA OLACAK'
Fındık fiyatının 15 lira olacağının, satılmazsa devletin satın alacağının sözünü veren İnce, "24 Haziran'da Muharrem İnce, Allah'ın izni ile cumhurbaşkanı olursa ağustosta fındık 15 lira olacak. İsteyen alır, isteyen almaz. Kalırsa devlet alacak. Bu,Türkiye'de 6 milyon kişiyi ilgilendiriyor. Bir köylü çocuğu olarak söz veriyorum. Köylüyü, orman köylüsünü, çiftçiyi ezdirmeyeceğiz” dedi.

'DOLAR 1 GÜNDE DÜŞMEZSE BEN NE OLAYIM'
Cumhurbaşkanı olduğu gün doların düşeceğini de iddia eden Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı olayım, 1 günde dolar düşmezse ben ne olayım. Düşüşünü görecekler. Muharrem İnce'nin vaadi; demokrasi hukuk devleti, hedefimiz Avrupa Birliği'ne girmek. Onlara şunu anlatacağız. 'Sizin de bize ihtiyacınız var' diyeceğiz. Genç nüfusumuzu eğiteceğiz. 'Onlar da size faydalı olacak' diyeceğiz. İş adamlarına diyorum ki rahat olun. İstihdam yapıp, verimli üretim yapan herkesin yanında olacağız. Cumhurbaşkanlığı ihale takip merkezi olmayacak. Kimse sizden pay istemeyecek" diye konuştu. 

Muharrem İnce, öğretmenlik yaptığı dönemde uzun süren derslerde ilgiyi yeniden kendisine çekmek için fıkralar anlattığını dile getirerek, Mustafa Sandal'ın 'Araba' şarkısından esinlenip, "Sarayı da var güzel mi güzel. Uçakları da var özel mi özel. İçinde sevgi yok. Maalesef onun için de hiç şansı yok" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : “FINDIK, 15, LİRA, OLACAK, DOLAR, 1, GÜNDE, DÜŞECEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız