HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:21

TORUN: YAŞANABİLİR GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE YARATACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un bayram programını da oldukça yoğun geçirdi. Bayram namazını Ulubey’de kılan ve hemşehrileriyle bayramlaşan Torun, ilk ziyaretini Huzurevine gerçekleştirdi. Huzurevi s
TORUN: YAŞANABİLİR GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE YARATACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un bayram programını da oldukça yoğun geçirdi. Bayram namazını Ulubey’de kılan ve hemşehrileriyle bayramlaşan Torun, ilk ziyaretini Huzurevine gerçekleştirdi.

Huzurevi sakinleriyle bayramlaştıktan sonra CHP İl Başkanlığında partilerle bir araya gelerek bayramlaşan Torun, Kent Bayramlaşmasından sonra Altınordu’da bayram ziyaretlerine devam etti.

Bayramın ikinci gününde ilçe ziyaretlerine devam eden Torun’un ilk durağı İkizce oldu. CHP ilçe başkanı, parti yöneticileriyle İkizce’lilerin bayramını tebrik eden Torun, 24 Haziran seçiminin öneminin altını çizdi.

Toplumun hiçbir kesiminde huzur kalmadığını, geçim sıkıntısının başını alıp gittiğini, çiftçinin, emeklinin, işçinin memurun borç batağında olduğunu söyleyen Torun, ‘Ülkede vatandaşın huzurunu saylayacak olan iktidardır.

Bu kadar sorunla boğuşan bir toplumda huzur olmaz, alınterinin karşılığını alamayan hiç kimse mutlu olamaz, fındığımıza emeğimizi koyuyoruz ama karşılığını alamıyoruz, tüm bu sorunları çözmek için geliyoruz, yetki istiyoruz, 24 Haziran’da Türkiye’de CHP’yi iktidar yapalım, fındığımızda para etsin, ülkede kim ne üretiyor, alınteri döküyorsa karşılığını alsın.

CHP iktidarında çitçimizin mahsülü para edecek, girdi maliyetlerini azaltacağız. Mazotu 3 liradan vereceğiz. Anayasal hak olan ve AKP’nin 16 yıldır vermediği milli gelirin yüzde 1’ini çiftçilerimize harcayacağız. Türkiye’nin güvensiz ve huzursuz ortamını sona erdireceğiz. Yaşanabilir bir Tükiye yaratacağız’ diye konuştu.

DÜNYA 4.0 DİYOR, AKP BUZDOLABI DİYOR

İkizce programının ardından Çatalpınar’a geçen Torun, bayram ziyaretlerine devam etti. İlçe bayramlaşmasının ardından, Çatalpınarlı hemşehrileriyle buluşan Torun, bayramlarını kutladı, CHP iktidarında Türkiye’nin sorunlarını nasıl çözüleceğini teker teker anlattı.

Türkiye’yi orta gelir ve orta teknoloji tuzağından kurtaracaklarını söyleyen Torun, ‘Türkiye AKP iktidarında orta teknoloji tuzağına itilmiştir, dünya 4.0 sanayi devrimini gerçekleştirirken iktidar finans ve beton ekonomisine Türkiye’nin yıllarını heba etmiştir. Kullandığımız telefonları satın almak için kaç kilo fındık satmamız gerekiyor, bir bakalım. Dünya bugün Boeing 737 yolcu uçağını indirip kaldıran robot üretiyor, birileri çıkmış hala buzdolabı diyor, gençler kıraathanede kek yesin diyor, akla ziyan açıklamalar yapıyor, ne yazık ki, hiçbir dönemde bu kadar kötü bir yönetim iktidara gelmemiştir’ açıklamalarında bulundu.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız