HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Haziran 2018 Pazartesi Saat: 09:36

YAZ KURSLARI BAŞLADI

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÜNBEGDER) Başkanı Nihat Yerlikaya, kulübün yaz kurslarına ilişkin verdiği bilgide ailelere seslenerek spor salonuna gelmelerini ve antrenmanlarını görmelerini istedi.
YAZ KURSLARI BAŞLADI

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÜNBEGDER) Başkanı Nihat Yerlikaya, kulübün yaz kurslarına ilişkin verdiği bilgide ailelere seslenerek spor salonuna gelmelerini ve antrenmanlarını görmelerini istedi.

-“Kurlarımız öncelikle okçuluk alanında başladı”-

Kurslara yoğun talep olduğunu ifade eden Yerlikaya, “Yaz kurlarımız öncelikle okçuluk alanında başladı. Öğrencilerimiz karnelerini aldıktan sonra yoğun bir şekilde salonumuza talepte bulunmaya başladılar. Bizde okçuluk alanında çok iyi bir şekilde çocuklarımıza hazırlıklarımızı yaptık. Bu kapsamda sabancı çocuk yuvasından 16 kişilik bir gurupla başladık, sonrasında yaklaşık 20 öğrenciden 2 gurup yaptık. Bu kurslarımızı sadece kurs olarak düşündük. Temmuz ve ağustos aylarında 2 Türkiye şampiyonası var. Çocuklarımızı yetiştirebilirsek, içlerinden iyi olanları Samsun’daki yarışmaya hazırlamak istiyoruz.” dedi.

-“Ailelerin gelip salonumuzu görmelerini istiyorum”-

Türkiye’nin en modern salonlarından birine sahip olduklarını belirten Yerlikaya, ailelerden salonlarını görmelerini isteyip şöyle konuştu:

“Bir voleybol, basketbola nasıl ilgi varsa okçuluk da geleceğin en elit sporlarından biri ve ayrıca çocuklarımızda dikkat eksiliği ve odaklanma sorunu yaşayan çocuklarımız bize gelmeye başladılar. Bu doğrultuda ailelerin gelip salonumuzu görmelerini istiyorum.

Türkiye’nin en güzel, en modern, en istikrarlı salonlarından biri Ünye’dedir. Bunu Ünye’ye kazandıran büyüklerime teşekkür ediyorum. Kurslarımız okçuluk, engelli okçuluk, masa tenisi ve engelli masa tenisi alanlarında devam ediyor. Ayrıca engelli zeybek kursumuz var. Türkiye’nin ilk engelli zeybek kursunu da buna dahil ettik ve devam ediyoruz. Aileler gelip kulübümüzü görsünler.”

-“Ciddi bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz”-

Kulüp Antrenörü Suna Yerlikaya, tecrübeli antrenörlerle çalışma yaptıklarını ifade ederek, “Kulübümüzün yaz kurslarında öğrencilerimiz ciddi bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Şuan kulübümüzde iki uluslararası düzeyde antrenör var. Bunlardan biri benim diğer ise 3. kademe Murat Dutkan. Bu anlamda alt yapıda öğrencilerimize ben yetiştiriyorum. Üst düzey sporcuları ise Murat Dutkan hocamız yetiştiriyor. Ailelerin bu salonu, nasıl antrenman yaptığımızı görmelerini istiyoruz. Ayrıca kapalı atışların yanı sıra açık alan atışları da yapıyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YAZ, KURSLARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız