HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ağustos 2018 Pazartesi Saat: 10:40

Ünye protokolünün bayram ziyaretleri

Kurban Bayramı’nın 2. gününde, Ünye Protokolü Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney başkanlığında bir dizi bayram ziyaretinde bulundu.
Ünye protokolünün bayram ziyaretleri

Kurban Bayramı’nın 2. gününde, Ünye Protokolü Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney başkanlığında bir dizi bayram ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretler kapsamında Ünye Jandarma Komutanlığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği, Sabancı Çocuk Yuvası, Devlet Hastanesi, Cezaevi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.

Kurban Bayramı’nın ilk ziyareti Ünye Jandarma Komutanlığı’na oldu. Ziyarette Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve beraberindekiler Ünye’de vatani görevlerini yapan asker ve askeri personelin bayramını kutladı.

Bayram ziyaretinin ikinci durağı Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Gurup amirliği oldu. Burada itfaiye personelinin bayramını kutlayan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve protokol üyeleri insanların can ve mal kaybını önlemek için canları pahasına mücadele eden itfaiyecileri tebrik ettiler.

İtfaiye Grup Amirliğini ziyaretinden sonra ziyaretlerin üçüncüsü Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’na oldu. Heyet çocukların bayramlarını kutladı, çikolata ikram etti, ayrıca çocuklara alınan hediyelerde takdim edilirken çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Ardından Ünye Devlet Hastanesini ziyaret eden heyet, hastane personelini ve hastanede yatan hastaları ziyaret ederek hastalara ve personele bayram hediyesi verdi.

Protokolün bayram ziyaretleri kapsamında bir sonraki durağı Ünye Cezaevi oldu. Kaymakam Güney ve beraberindekiler Cezaevi’nde kalan mahkûm ve personellerin bayramlarının kutladılar.  

Bayram ziyaretlerinin son durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Bayramda görevleri başında olan emniyet mensuplarının bayramlarının kutlanmasının ardından ziyaretler sona erdi. 

 

Anahtar Kelimeler : Ünye, protokolünün, bayram, ziyaretleri

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız