HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Eylül 2018 Perşembe Saat: 10:11

“GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ”

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Fatsa Belediyemiz organizasyonunda gaziler onuruna yemek organizasyonu düzenlendi.  Belediyemiz Spor Kompleksinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, Cumhuriyet
“GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ”

19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Fatsa Belediyemiz organizasyonunda gaziler onuruna yemek organizasyonu düzenlendi.

 Belediyemiz Spor Kompleksinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Yemek sonrası ilk konuşmayı yapan Fatsa Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek, 17 Eylül tarihi itibari ile Vergi Dairesi üzerinde sabah 08 ile akşam 18.00 arasında tüm üyelerinin hizmetinde olduklarını söyledi.

 Daha sonra muharip gazi Abdullah Eraslan, Türkiye’nin çok değerli topraklarda yer aldığını ve buna şehitler ve gaziler sayesinde sahip olduğumuzu anlatan bir konuşma yaptı.

Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe ise gaziler gününün bir güne sığdırılabilecek bir kutlama günü olamayacağını ifade ederek, “Bu program tamamen temsilidir yoksa gazilerimiz tüm milletimizin memleketimizin hepimizin baş tacı Allah hepsinden razı olsun. Bu vesileyle bu vatanın birliği beraberliği için, bu milletin, bu ümmetin birliği ve beraberliği için, özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için bütün mağdurlar ve masumlar için gözünü kırpmadan canını feda etmek uğruna kendini düşmanının karşısına diken bütün gazilerimizi bir defa daha minnetle anıyoruz hayatını kaybetmiş ebediyete intikal etmiş gazilerimizi de rahmetle anıyoruz.” diye konuştu.

 Yemekte son konuşmayı yapan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ da gazilerin ve şehit yakınlarının kamunun bir parçası olduklarını ifade ederek, “Devletin kapısı şehit ailelerimize ve gazilerimize 24 saat açıktır. Her ihtiyacınızda yanınızdayız.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “GAZİLERİMİZİ, MİNNETLE, ANIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız