HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ekim 2018 Çarşamba Saat: 09:00

OSKİ'DEN SU FATURASI AÇIKLAMASI

Ordu su ve kanalizasyon idaresi (OSKİ) Ordu ‘da su fiyatlarının yüksek olmasıyla ilgili çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu. OSKİ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde kamuoyunu meşgul eden v
OSKİ'DEN SU FATURASI AÇIKLAMASI

Ordu su ve kanalizasyon idaresi (OSKİ) Ordu ‘da su fiyatlarının yüksek olmasıyla ilgili çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

OSKİ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde kamuoyunu meşgul eden ve kurumumuzun sorumluluğundaki içme suyu faturalarıyla ilgili bir açıklama gereğinde bulunulmuştur.

Ordu genelinde 19 ilçede faaliyetlerini ve yatırımlarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, 4,5 yılda birçok önemli yatırıma ve projeye imza atmıştır. Yapılan bu yatırımların en temel kaynağı vatandaşlarımızdan toplanan su faturaları olmuştur. Ordu genelinde ortalama içme suyu bedeli bir metreküp için 3.25 TL dir. Bu fiyat ile Türkiye’deki 30 büyükşehir içerisinde Ordu ‘nun su bedeli 21. sırada yer almaktadır.

Özellikle son günlerde Türkiye’ nin en pahalı suyu Ordu’da algısı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bu algıya karşılık Ordu, Türkiye’ deki büyükşehirler içerisinde en uygun su fiyatı veren büyükşehirlerinden biri olmuştur. Ayrıca suya 2018 yılı içinde hiç zam yapılmamıştır. Kaynağı belirsiz haberlere itibar edilmemesi hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Anahtar Kelimeler : OSKİ'DEN, SU, FATURASI, AÇIKLAMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız